Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Στα πρώτα 55 Ελληνικά blogs τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ, έστω και αν αυτό δεν αρέσει σε μερικούς...

Επειδή έχουμε πάρα πολύ καιρό να τα πούμε και επειδή κατά καιρούς ακούγονται πολλά και διάφορα για τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ, που αφορούν τη στατιστική τους, το ρόλο τους, το στόχο τους κτλ. είπαμε να γράψουμε δύο γραμμές για να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα.

Για τη στατιστική έχουμε να πούμε ότι τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ βρίσκονται στα πρώτα 55 με 60 blogs της Ελλάδος και ειδικότερα στην Πιερία καταλαμβάνουν τη 2η θέση με την πρώτη να κατέχει το blog ΛΕΥΤΕΡΙΑ και να συμπεριλαμβάνεται στα πρώτα 35 της Ελλάδος. 
Στα πρώτα 100 δεν υπάρχει άλλο blog από την Πιερία, αφού είναι φοβερά δύσκολος στόχος. 
Όλα αυτά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μελλοντικά πολλά μπορούν να αλλάξουν...
Αυτά για τη στατιστική, δεν θέλουμε να επεκταθούμε άλλο ούτε χρειάζεται παρά μόνο ότι η πηγή για τις μετρήσεις που σας παραθέσαμε είναι το site alexa., ότι καλύτερο υπάρχει στο ίντερνετ για τις μετρήσεις.

Πάμε παρακάτω:
Ο ρόλος και ο στόχος. Δεν υπάρχει κανένας άλλος ρόλος πέρα από την όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο έγκυρη τοπική ενημέρωση, πάντα στα μέτρα του δυνατού που είναι εξάλλου και ο στόχος μαζί με ένα καλό πλασάρισμα στη μπλογκόσφαιρα. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται ως στόχος ή ρόλος δεν ευσταθεί. Εάν υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις για οτιδήποτε άλλο παρακαλούμε πολύ να τα βάλουμε κάτω και να το συζητήσουμε.Εάν δεν υπάρχουν αποδείξεις καλά είναι να μην αναπαράγετε κρίσεις που δεν ευσταθούν.

Ανεβάζουμε στις αναρτήσεις μας περίπου το 90% των άρθρων και των θεμάτων που εσείς μας στέλνετε με λίγες δικές μας προσθήκες κι αυτές οι περισσότερες αφορούν μεταδόσεις αγώνων.

Πέρα από την ενημέρωση(που γίνεται εθελοντικά και μόνο) υπάρχει ένα ακόμη χαρακτηριστικό που διακρίνει τα περισσότερα blogs άρα κι εμάς. Είναι η διατύπωση προσωπικής άποψης, που όσο και να μας συμβουλεύουν έμπειροι δημοσιογράφοι ότι καλά είναι να αποκρύπτεται για να υπάρχει μεγαλύτερη απήχηση άρα μεγαλύτερα κέρδη κτλ κτλ εμείς πέστε μας λάθος πέστε το χού, λειτουργούμε αντίθετα από τις συνθήκες αγοράς και όσον το δυνατόν περισσότερο ως blogger.
Μπορεί να γινόμαστε ώρες ώρες κόκκινο πανί για πολλούς αναγνώστες, να στοχοποιούμαστε με κίνδυνο να υποστούμε τη δυσμένειά τους και στην προσωπική μας ζωή ή και να το πληρώνουμε κάποιες φορές αλλά μας φτάνει που έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας. Με τα καλά ή με τα λάθη μας.
Χαιρόμαστε που υπάρχουν και κάποια θετικά σχόλια. Λίγα αλλά υπάρχουν. 

Η ζωή συνεχίζεται...