Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΒΗΜΑ...τίζοντας Ο Φώντας Μπαραλιάκος στα 65 νέα στελέχη του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ.

Η διαδικασία της κατάρτισης των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει
και είναι συνώνυμη με τη λέξη "ανανέωση". Όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης "τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο θα υπάρχει σε κάθε ψηφοδέλτιο". Και στην Πιερία αυτό το πρόσωπο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" θα είναι ο Φώντας Μπαραλιάκος. Το δημοσίευμα αναφέρεται στα πρόσωπα που διακρίθηκαν στο Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ. και οδεύουν προς τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές, με τη διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της Πειραιώς, Ρεβέκκα Πιτσίκα, να "τρέχει" το σχετικό πρόγραμμα αξιολόγησης.
Συνολικά η εφημερίδα δημοσιεύει 65 ονόματα από όλη την Ελλάδα που έχουν ήδη προκριθεί. Πρόκειται για ανθρώπους της αγοράς και επιτυχημένους εκπροσώπους κάθε επαγγελματικού κλάδου. Μεταξύ αυτών και ο κ. Μπαραλιάκος, οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων, που βρίσκεται σε καθημερινή τριβή και επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, γεγονός που τον κάνει και γνώστη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες. Με λίγα λόγια αξιόπιστος άνθρωπος της αγοράς με πείρα, άνθρωπος της «πιάτσας», με ένσημα αλλά και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, με ιδιαίτερη αγάπη και ανησυχίες για την ανάπτυξη και το μέλλον της Πιερίας. Αυτό δηλαδή που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία για να κερδίσει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών και να αλλάξει καθεστηκυίες αντιλήψεις περί των ανθρώπων που ασχολούνται με την πολιτική.
Ωστόσο το τελευταίο λόγο πάντα έχει ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια. Αυτό φαίνεται να το ξέρει καλά ο Φώντας και από  όποιον και αν ερωτάται απαντά: «έχω εκδηλώσει την επιθυμία μου να συμμετέχω στη εκλογική μάχη που θα δώσει η ΝΔ και ο Πρόεδρος μας, ωστόσο εκείνος θα αποφασίσει και εμείς τον εμπιστευόμαστε! Προχωράμε όλοι μαζί για να πετύχουμε μια μεγάλη εκλογική νίκη». 
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://www.olympiobima.gr/o-fontas-mparaliakos-sta-65-nea-stelehi-toy-mitrooy-stelehon-tis-nd


http://www.olympiobima.gr/