Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚOY ΚΛΙΜΑΚΙOY ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

      Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε επιτυχώς  η σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου
Δυτικής Μακεδονίας της ΠΟΣΕΗ, στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Αμφιθέατρο 2, Κτίριο Α΄) στην περιοχή Φούρκα της Καστοριάς. Το Περιφερειακό Κλιμάκιο. αποτελούν οι Σύνδεσμοι Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Γρεβενών, Κοζάνης, Φλώρινας και, ασφαλώς, ο οικοδεσπότης ΣΕΗ Καστοριάς.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. υπήρξε για ακόμη μια φορά χορηγός στην εκδήλωση,  και εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Πωλήσεων της Β. Ελλάδος,  κ. Γιώργο Λαμπριανίδη, ο οποίος μίλησε για τα προϊόντα της εταιρείας και διένειμε έντυπο υλικό στους παρευρισκόμενους. Θέλοντας να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. διαθέτει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Πωλήσεων και ένα Τεχνικής Υποστήριξης των οποίων σκοπός είναι η προσφορά τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων. Επίσης η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  παραμένει δίπλα και βοηθάει ποικιλοτρόπως (με οικονομικές και προιοντικές προσφορές) τον έλληνα ηλεκτρολόγο - εγκαταστάτη, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθημερινά. Η εταιρεία προσφέρει αφειδώς υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία ή ιδιώτη, σχετικά με κάθε είδους κατασκευαστική δραστηριότητα που συσχετίζεται με τα προϊόντα της και κάνει την απαραίτητη ενημέρωση για την σωστή χρήση τους.
  
  
«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»