Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ

 Καθώς έχουμε μπει για τα καλά στην Χριστουγεννιάτικη αυτή περίοδο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες και φίλους μας για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ το προσεχές διάστημα:


1)      Mega Christmas Bazaar 15-19/12
O Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ πραγματοποιεί το Mega Christmas Bazaar στην Αστική Σχολή Κατερίνης (πρώην 1ο δημοτικό) από την Παρασκευή 15/12  έως και την Τρίτη 19/12.
Στο Bazaar θα βρείτε έκθεση χειροποίητων κατασκευών ,κοσμημάτων ,καλλυντικών ,ποτών και τροφίμων όπου οι δημιουργοί εκθέτουν τα προϊόντα τους δίνοντας έτσι έμφαση και ώθηση στην χειρονακτική παραγωγή και εργασία και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας! Επίσης καθημερινά από τις 17:30 έως 20:00 θα λάβουν χώρα  παράλληλες δραστηριότητες για παιδιά που είναι μια εθελοντική προσφορά του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (τμήμα βρεφονηπιοκόμων)!!!  Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών να επισκεφθούν το Christmas Bazaar του ΒΕΝΙΑΜΙΝ και με τις αγορές τους να βοηθήσουν τα υποστηριζόμενα παιδιά μας

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 10:00-20:00 καθημερινά


2)      Πάρκο των Χρωμάτων  20-22/12
Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ, θα βρίσκεται στο Πάρκο των Χρωμάτων, με περίπτερο (ευγενική χορηγία του Δήμου Κατερίνης) για 3 μέρες, με τα όμορφα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα του αλλά και πολλά ακόμα χειροποίητα είδη. Παράλληλα θα ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τις ανάγκες των παιδιών μας και για το ευρύτερο έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Ώρες παρουσίας: 10:00-21:00

3)      Ονειρούπολη Δράμας 27-31/12
Για πρώτη φορά, ο Δήμος Δράμας (τον οποίο και ευχαριστούμε) παραχωρεί περίπτερο στον Σύλλογο ΒΕΝΙΑΜΙΝ όπου και εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να ενημερώσουμε τους πολίτες της Δράμας για το έργο του Συλλόγου αλλά και να εκθέσουμε τα προϊόντα του  ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

Τα προϊόντα του αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα shop.benjaminorphans.com

Ευχόμαστε σε όλους Καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2018.


Για το Δ.Σ. Του ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Χάρης  Αναστασίου

Τηλέφωνο και Φαξ: 23510-22005    Κινητό: 6945.154.447
E-mail: benjaminorphans@gmail.com    Ιστοσελίδα:  www.benjaminorphans.com