Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Συνεχίζεται η ψηφοφορία των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

 Συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα και ολοκληρώνεται στις 6 το απόγευμα η ψηφοφορία των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου
Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, που διεξάγεται στο Περίπτερο 10 της ΔΕΘ. 


Το Σάββατο και την Κυριακή προσήλθαν στις κάλπες 2.333 μέλη του ΕΕΘ. Οι κάλπες ανοίγουν στις 8 το πρωί, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν συνολικά 16.895 μέλη (φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις), που διακρίνονται στους δύο τομείς ως εξής: 10.984 στον τομέα της Παροχής Υπηρεσιών και 5.911 σ’ αυτόν των Επαγγελματιών.

Στο χώρο, που είναι αριστερά της Πύλης Εμπορίου, προς το Παλέ Ντε Σπορ μπορεί να φτάσει κανείς είτε με αυτοκίνητο, από την Πύλη Εμπορίου, είτε πεζός από την είσοδο της ΧΑΝΘ!


Για να ψηφίσει κανείς θα πρέπει να είναι εγγεγρεαμμένος στον εκλογικό κατάλογο (δείτε τον εδώ- ) (εδώ οι αντιπρόσωποι των  εταιριών)
και να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, ή άλλο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τα προσωπικά του στοιχεία!
Κάθε εκλογέας βάζει μέχρι τρεις σταυρούς ΜΟΝΟ στον τομέα στον οποίο ανήκει.


Χτες ψήφισε στις εκλογές ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς είναι μέλος του ΕΕΘ, ως εκπρόσωπος εταιρίας ενέργειας (συνημμένη φωτογραφία) . Ο κ. Τζιτζικώστας παρέμεινε για αρκετή ώρα στο Περίπτερο 10, για να συνομιλήσει με τους υποψηφίους και μέλη του Επιμελητηρίου.


Το μεσημέρι προσήλθε ο στο Περίπτερο 10 ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος ενημερώθηκε για την διαδικασία από στελέχη του ΕΕΘ και συζήτησε με μέλη του για τη διαδικασία αλλά και θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της Αγοράς.