Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

«Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου»: Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΟΔνΠ 50 σχολεία του νομού Πιερίας και περισσότεροι από 3.500 μαθητές θα επισκεφτούν και φέτος το
«Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» στην πρωϊνή ζώνη. Σε όλα τα παιδιά θα προσφερθούν δωρεάν λιχουδιές, ροφήματα, φρέσκοι χυμοί φρούτων και στα παιδάκια των νηπιαγωγείων από ένα παιδικό βιβλίο ή παιχνίδι.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την εκπαιδευτική κοινότητα για την εμπιστοσύνη που συνεχίζει να δείχνει στο όνομα της ομάδας και των ανθρώπων της.
Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» θα είναι φέτος ακόμη πιο γενναιόδωρο! Εργαζόμαστε καθημερινά για να μπορέσουν όλα τα παιδιά να χαρούν τις άγιες ημέρες των φετινών γιορτών και να απολαύσουν την ομορφιά του χώρου που αγάπησαν.
Νέοι θερμαινόμενοι χώροι, νέα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις θα σας περιμένουν και φέτος στην αυλή του Καπνικού Σταθμού.
Εδώ μπορείτε να βλέπετε το ημερήσιο πρόγραμμα των σχολικών μονάδων που θα επισκεφτούν το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου»: http://medialoom.net/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=233

Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Η Συντονιστική επιτροπή

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.comwww.otoposmou.gr