Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Στο Κίτρος βρέθηκε την Τρίτη η Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΔΗ.ΣΥ. Εύα Καϊλή

Στο Κίτρος βρέθηκε την Τρίτη η Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΔΗ.ΣΥ. Εύα Καϊλή, σε μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση που έγινε εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας
ηγεσίας της Δημοκρατικής Παράταξης, και χαρακτηρίστηκε από αξιοσημείωτη επιτυχία με συμμετοχή πλήθους κόσμου αλλά και με μια ενδιαφέρουσα θεματολογία.


Την Ευρωβουλευτή συνόδευσαν ο Γραμματέας Α’ Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Χρήστος Παπαδούλης και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΔΗΣΥ Πιερίας Χρήστος Τζιουβάρας.


Κατά την εισαγωγική του ομιλία, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Πιερίας ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του και μίλησε για τους ισχυρούς συμβολισμούς που έχει η παρουσία τους στο Κίτρος, «καθώς αντανακλά την φιλοδοξία μας, όπως είπε, να ξαναφτιάξουμε την Παράταξη έτσι όπως την ξέραμε, δηλαδή, δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του».


Ο Γραμματέας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, αναφέρθηκε στην σημασία της διαδικασίας που έχουμε μπροστά μας, στην αναγκαιότητα για την καλή εκτέλεση των εκλογών αλλά και στην αναγκαιότητα για μαζική συμμετοχή. 


Μίλησε για την ανάγκη να ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ που καπηλεύτηκε τον πολιτικό μας χώρο, αλλά για τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να γίνει η παράταξή μας ξανά πρωταγωνίστρια στις πολιτικές εξελίξεις.


Η Ευρωβουλευτής, κατά την ομιλία της προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου. 


Μίλησε για την πρόκληση και την αναγκαιότητα να φτιάξουμε την Δημοκρατική Παράταξη ξανά μεγάλη, υπερτόνισε το γεγονός ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν, και ανέφερε το παράδειγμα των ευρωπαϊκών εξελίξεων και της συνεργασία Ελλήνων Ευρωβουλευτών που έδωσαν και δίνουν δύσκολες μάχες απέναντι στους ευρωβουλευτές άλλων χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έκανε μία εκτενή παρουσίαση των εργαλείων και των δυνατοτήτων που μας παρέχει η Ευρώπη, και που αν τα αξιοποιήσουμε μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά.



Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους οι οποίοι πήραν τον λόγο, τοποθετήθηκαν αλλά και έθεσαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τις οποίες απάντησε η Ευρωβουλευτής και τους κάλεσε να μην διστάσουν αν χρειαστούν βοήθεια και ενημέρωση για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, να επικοινωνήσουν μαζί της.