Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Βασίλης Ζήρνας πρόκειται εκτός απροόπτου να αναλάβει την προεδρία του Αιγινιακού

Το Fl News αποκάλυψε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Αιγινιακός. Ο Βασίλης Ζήρνας είναι ένας από τους τρεις
Ελληνογερμανούς που θα εμπλακούν στην ομάδα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη θέση του προέδρου. Θα υπάρξουν αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο, όμως όχι ριζικές, αφού μέλημα της νέα διοίκησης είναι να παραμείνουν άτομα που είχαν καίριες θέσεις, κυρίως οργανωτικές.
Από εκιεί και πέρα, η μπόλικη βροχή που έπεσε τις δύο τελευταίες μέρες δεν επέτρεψε στην ομάδα να προπονηθεί. Ο Κώστας Νικολαΐδης, τον οποίο η νέα διοίκηση θέλει να διατηρήσει στο πόστο του, δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει πρόγραμμα με τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, παρά έκαναν γυμναστήριο. Και το γήπεδο είναι σε κακή κατάσταση και στον Αιγινιακό ελπίζουν αυτό να μην αποτελέσει εμπόδιο στη διεξαγωγή του αγώνα με τον Παναιγιάλειο.
Ο Ζούρκος εξακολουθεί και έχει ενοχλήσεις στα πλευρά, οι ενοχλήσεις του Τσολακίδη στον δικέφαλο ξεπεράστηκαν, ο Τόλιος είναι αρκετά καλύτερα, ενώ ο Γιαζιτζόγλου που δεν έπαιξε στο Ηράκλειο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, είναι αισθητά σε καλύτερη κατάσταση και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί.
https://www.footballleaguenews.gr/