Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Έτοιμος ο Γιαζιτζόγλου στον Αιγινιακό - Δύσκολα για άλλο τεστ

Ο 34χρονος αμυντικός, Γιώτης Γιαζιτζόγλου, άφησε πίσω τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.
Εδώ και αρκετές μέρες ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου ήταν εκτός προπονήσεων στον Αιγινιακό. Ο 34χρονος αμυντικός είχε υποστεί θλάση σε αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου και έκτοτε ήταν στα... πιτς. Την Τρίτη (10/10), ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News, ο έμπειρος παίκτης ενσωματώθηκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Έτσι, στην πρεμιέρα της Football League με τον Άρη δεδομένα θα δώσει το παρών και ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης είναι στην ευχάριστη θέση να τον υπολογίζει. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.
Δύσκολα για άλλο τεστ
Ο Αιγινιακός δεν έχει προγραμματίσει κάποιο επιπλέον φιλικό. Αναμονή για τη σέντρα.
Στάση αναμονής τηρεί ο Αιγινιακός και βλέπει ότι την προσεχή εβδομάδα θα γνωρίζει αν η πρεμιέρα με τον Άρη οριστεί για τις 21-22 Οκτωβρίου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν προγραμματίσει κάποιο φιλικό παιχνίδι και όλα δείχνουν ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα περιλαμβάνει ανεπίσημη αγωνιστική υποχρέωση.
Εννοείται ότι το ενδεχόμενο μετάθεσης της σέντρας θα βοηθήσει, ώστε να χάσει λιγότερα ματς ο Χαμιντού Μάιγκα. Ο αμυντικός από το Μάλι δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξασφαλίσει βίζα, ώστε να έρθει στη χώρα μας και να ξεκινήσει προετοιμασία.