Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Βεργίνα τηλεόραση: Από τη Δευτέρα 9/10, ανοίγουμε ένα ΄΄Παράθυρο στην ενημέρωση΄΄

Από τη Δευτέρα 9/10, ανοίγουμε ένα ΄΄Παράθυρο στην ενημέρωση΄΄

   Στο πλαίσιο της επιπλέον αναβάθμισης του ενημερωτικού προγράμματος του τηλεοπτικού μας σταθμού, ανακοινώνουμε την έναρξη της εκπομπής ΄΄Παράθυρο στην ενημέρωση΄΄, με τον Χρήστο Γιασκουλίδη και τον Γιάννη Γετίμη.

   Πρόκειται για ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο, που θα δίνει βήμα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους ανθρώπους της, με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Κάθε απόγευμα Δευτέρα με Πέμπτη, ζωντανά, στις 17:45 - 19:00, θα μεταφέρει τον παλμό της περιφέρειας, με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλους τους Νομούς, ζωντανές συνδέσεις με πόλης της περιφέρειας και με καλεσμένους στο studio. Πολιτική, πολιτισμός, αθλητισμός, τουρισμός, δράσεις φορέων και κοινωνικών ομάδων, θα είναι θέματα που θα προβάλλονται από την εκπομπή.



   Μια εκπομπή που θα αποτελεί τη φωνή, το βήμα και τη ματιά όλων των τοπικών παραγόντων, των φορέων και των πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Χρήστος Γιασκουλίδης και η Στελίνα Μαργαριτίδου. Από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 17:45, θα ανοίγουμε μαζί, ένα ΄΄Παράθυρο στην ενημέρωση΄΄.