Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
«Ραντεβού» το 2018, στην 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ, έδωσαν διοργανωτές και εκθέτες


Ραντεβού του χρόνου, στην 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν συνδιοργανωτές και εκθέτες, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, στην εκδήλωση για τη λήξη της έκθεσης. 


Μέσα σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα εκθέτες και διοργανωτές αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την πορεία της έκθεσης. 


Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν, εκτός από τους εκθέτες, ο Πρόεδρος και  μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Η φετινή έκθεση είχε έντονα επιχειρηματικό χαρακτήρα και απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές από πλήθος επισκεπτών αλλά κυρίως από τους εκθέτες που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την υψηλή και ποιοτική επισκεψιμότητα όσο και την αποτελεσματική και ουσιαστική προβολή των εκθεμάτων τους. 


Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στα περίπτερα, συνομίλησαν με τους επιχειρηματίες και δόθηκε η δυνατότητα σε πολλές επιχειρήσεις να γνωστοποιήσουν τη θέση τους στην αγορά καθώς και στη σύναψη νέων συνεργασιών δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους.


Οι συνδιοργανωτές, Επιμελητήριο Πιερίας, Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και Δήμος Κατερίνης, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν με όλες τις δυνάμεις τους να στηρίζουν αυτόν τον σημαντικό εκθεσιακό θεσμό.


 Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας ξεκίνησε το χαιρετισμό του με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες που έδωσαν για ακόμα μια χρονιά το παρόν παρά το αβέβαιο κλίμα που επικρατεί στην αγορά, ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν «πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για να υλοποιηθεί η έκθεση και σε όσους επισκέφθηκαν την έκθεση κρατώντας ψηλά τη διοργάνωση. Συνεχίζοντας είπε ότι: «Ελπίζουμε οι υποσχέσεις του Δημάρχου για μόνιμο εκθεσιακό χώρο να υλοποιηθούν γιατί η επιχειρηματικότητα τον έχει ανάγκη. Σίγουρα ήταν μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, και θα προσπαθήσουμε να την βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο». Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη για την καλή συνεργασία και τη συνεισφορά τους στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Πιερίας  να αναδείξει το επιχειρείν του τόπου, αναφέροντας ότι: «Ραντεβού του χρόνου για να προβάλλουμε ακόμη πιο δυναμικά τις επιχειρήσεις της Πιερίας, με την προοπτική για μια καλύτερη Ελλάδα και για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».


Σοφία Μαυρίδου
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου στον χαιρετισμό της ανέφερε: «Χαίρομαι που μοιραζόμαστε αυτή τη βραδιά όλοι μαζί, εκθέτες και συνδιοργανωτές και είμαστε μια γροθιά και αυτό αποδεικνύετε από το καλό αποτέλεσμα της έκθεσης. Ως Αντιπεριφέρεια μπορούμε να συμπράξουμε στην μελέτη του εκθεσιακού κέντρου». Μετέφερε τις ευχές και τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για την επιτυχημένη διοργάνωση της Έκθεσης,  συνεχάρη τους εκθέτες και τους διοργανωτές, με την ευχή «του χρόνου όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για μια ακόμα πιο δυναμική έκθεση». Κλείνοντας ευχήθηκε καλό χειμώνα με υγεία και καλές επιχειρηματικές δραστηριότητες.


Σάββας Χιονίδης
Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν στην πράξη στην 8η Εμπροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία αποτελεί μια πολύ καλή πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας, που δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις με πολύ καλά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις της περιοχής. Κλείνοντας είπε: «εύχομαι και του χρόνου να είμαστε εδώ με υγεία» και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου συνέχισε λέγοντας ότι: «να έχεις Πρόεδρε πάντα τέτοιες καλές και δημιουργικές ιδέες και εμείς είμαστε εδώ για να τις στηρίξουμε».


Η φετινή διοργάνωση της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας  έρχεται να αποδείξει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος παρόλη την κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια μέσα σε ένα τεταμένο και ασταθές κλίμα,  έχει την ανάγκη της  στήριξης και της συνεργασίας.