Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Νίκος Μακρίδης: «28Η Οκτωβρίου - Μια μέρα ξεχωριστή στην ένδοξη ιστορία μας»

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε όλοι οι Έλληνες μια μέρα ξεχωριστή στην ένδοξη ιστορία μας, την επέτειο του
«ΟΧΙ».

Την ημέρα αυτή,  τιμούμε τη μνήμη των ηρώων του έπους του '40 που με αξιοπρέπεια, ανδρεία  και αυτοθυσία, αγωνίστηκαν  για ελευθερία και δημοκρατία - όλους εκείνους που κράτησαν άσβεστη τη φλόγα του ελληνικού μας έθνους. Την παρακαταθήκη αυτού του αγώνα, έχουμε χρέος να κρατήσουμε με πίστη και να μην αφήσουμε να ξεχαστεί ποτέ.
Πρέπει να φανούμε άξιοι απόγονοί τους και  να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και αγάπη για την πατρίδα. Ας μείνουμε όλοι ενωμένοι για να αγωνιστούμε με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Να ξαναβρούμε την ελληνική ψυχή μας, το θάρρος, την τόλμη. 
Η αγάπη για την πατρίδα, έχει μεγαλύτερη ισχύ από οποιοδήποτε οπλικό σύστημα, μεγαλύτερη αξία από την όποια οικονομική δύναμη.
Είμαστε Έλληνες και όσες δυσκολίες και να περάσουμε , πάντα θα βρίσκουμε δύναμη να σηκώνουμε το κεφάλι και να αγωνιζόμαστε για την όποια ελευθερία μας.

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου !!!
Ζήτω το Έθνος!!
Με τιμή,
Μακρίδης Νίκος
Δημοτικός Σύμβουλος –
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης
 «Νέα Εποχή για την Κατερίνη»