Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006
Συγχαίρουν το Προπαιδικό Τμήμα της και τον Προπονητή του Κώστα Τελμετίδη για την κατάκτηση του κυπέλου στο "Platamon Cup IV 2017"!


Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Οκτωβρίου και φιλοξενήθηκε στα γήπεδα Πλαταμώνα, Λεπτοκαρυάς και Πόρων. Η ομάδα της  ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006, αφού συγκέντρωσε την εκπληκτική βαθμολογία των 7 βαθμών, μετά από απανωτές νίκες, κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό της. Στον  ημιτελικό κέρδισε τον Άρη με 2-0 και στον τελικό στη συνέχεια, αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΟΚ κερδίζοντάς την στα πέναλτι με 5-4. (αγώνας 2-2).

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά, στους προπονητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας που τους εκπαιδεύουν από μικρή ηλικία και ιδιαίτερα στον σημερινό προπονητή τους Κώστα Τελμετίδη που προπονεί το τμήμα τα τελευταία 5 χρόνια.


Πρόκειται για μια «δεμένη» ομάδα συνολικά 17 παιδιών ηλικίας 12 ετών, που συνεργάζονται από μικρή ηλικία και εκπαιδεύονται μεθοδικά. Η ομάδα αποτελείται από τους ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ ΝΕΟΦΥΤΟ, ΒΑΜΒΑΚΑΚΗ ΠΕΤΡΟ, ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗ ΤΙΜΟΘΕΟ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΚΑΡΑΤΖΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΚΗΠΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΛΟΤΖΑΝΙΩΤΗ ΝΙΚΟ, ΜΑΛΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΑΡΔΑΝΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΑΒΒΑ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΠΑΤΣΙΟΔΗΜΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΠΙΤΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΤΣΙΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΧΑΤΖ-ΓΙΑΧΑ ΙΩΣΗΦ              
Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος για να φτάσουν σε αυτή τη μεγάλη νίκη, καθιστώντας μας υπερήφανους αλλά και δίνοντάς μας την ευθύνη της περαιτέρω υποστήριξής τους για τη συνέχιση των επιτευγμάτων τους.