Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

2 Χρυσά, 1 Ασημένιο & 1 Χάλκινο Μετάλλιο για την Αλκή Δίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου

 Διακρίσεις στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος
2 Χρυσά, 1 Ασημένιο & 1 Χάλκινο Μετάλλιο


          Με επιτυχία διεξήχθη το 5ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στις  6 έως 9 Οκτωβρίου 2017 στο SPORT CAMP LOUTRAKI υπό την αιγίδα της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος.   


     Οι αθλητές του σωματείου μας  και  μέλη της Εθνικής Ομάδας , έλαβαν την πρόκριση  για το Πανευρωπαϊκό  έπειτα από συμμετοχή τους στο 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 2017 και έλαβαν τις παρακάτω διακρίσεις:


Χάνδρος Θεόδωρος (Παγκόσμιος  Πρωταθλητής  Παγκρατίου  2016)
      Αγωνίστηκε σε 3 κατηγορίες
     Κατηγ. ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ 18-20 ΕΤΩΝ -69kg Αγών  Ημιεπαφής  Χρυσό μετάλλιο
     Κατηγ. ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ 18-20 ΕΤΩΝ -69kg Αγών  Χρυσό μετάλλιο
     Κατηγ. ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ 18-20 ΕΤΩΝ -69kg Κάτω  Παγκράτιο Χάλκινο μετάλλιο


Γραβάνης Νικόλαος 
     Κατηγ. ΕΦΗΒΟΙ 15-17 ΕΤΩΝ -60kg Κάτω Παγκράτιο  Ασημένιο Μετάλλιο


Στις 26-28 Οκτωβρίου Χάνδρος Θεόδωρος θα αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα Ju Jitsu και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ju Jitsu που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.


Ο πρόεδρος  Αριστείδης Γκουτζελίκας, το Δ.Σ. και η προπονήτρια του σωματείου Ιωάννα Καραλέξη συγχαίρουν τους αθλητές για τις διακρίσεις τους  κι εύχονται υγεία και δύναμη να συνεχίσουν και να κατακτήσουν νέους  στόχους.


Θερμές ευχαριστίες στην εταιρία J&P αβαξ  για την ηθική και οικονομική στήριξη του αθλητή Γραβάνη Νικόλαου σχετικά με τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.