Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΤΣΙΛΗ: ΈΝΑ ΑΣΤΈΡΙ ΓΕΝΝΙΈΤΑΙ !! - Της Ιζαμπέλ Δέδε

Αποδεικνύεται τελικά ότι ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού έχει ταλαντούχα παιδιά στο καλλιτεχνικό τομέα, στο επιχειρηματικό τομέα αλλά και στο αθλητικό τομέα.

Όλοι θυμόμαστε τα βραβεία της παιδικής χορωδίας του Αιγινίου και τα βραβεία σε επιχειρηματικό διαγωνισμό που κέρδισαν οι μαθητές από τα Αλώνια .
Το καινούριο ταλέντο του Δήμου θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι Κορινθίας από της 6 έως της 9 Οκτωβρίου 2017.
Η αθλήτρια που θα έχει την τιμή να διαγωνιστεί φορώντας τα χρώματα της Ελλάδος λέγεται Κυριακή Κωτσίλη, η οποία κατάγεται από το Αρσένι του Δήμου Σκύδρας και μένει στο Αιγίνιο εδώ και πολλά χρόνια.
Από μικρή ηλικία ξεκίνησε το άθλημα στο Α.Σ » Φίλιππος » στο Αιγίνιο. Οι προπονητές της, η Μαρία Ράπτη Παπαδοπούλου, ο Γιαννής Παπαδόπουλος και ο Στέφανος Παπαδόπουλος, διακρίνοντας τις εξαιρετικές δυνατότητες της, την έφτασαν σε τόσο καλό επίπεδο που η Κυριακή μπήκε στην εθνική Ελλάδας το 2015.
Φέτος θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου.
Οι καρδιές μας θα χτυπούν με αγωνία και τα μάτια μας θα λάμπουν με ελπίδες όσο θα αγωνιστεί η Κυριακή για να πάρει ένα πανευρωπαϊκό τίτλο. Όπως και να έχει, θα είμαστε υπερήφανοι για την συμμετοχή της ! Συμμετοχή η οποία είναι εφικτή χάρη στην σημαντική οικονομική στήριξη του Δήμου Σκύδρας και του Κωνσταντίνου Στάμο, επαγγελματίας από τον Κολινδρό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κυριακή όχι μόνο ξεχωρίζει για τα αθλητικά της επιτεύγματα αλλά και για τις εξαιρετικές τις σχολικές επιδόσεις διαψεύδοντας το μύθος ότι αθλητικές επιτυχίες και σωστή μόρφωση δεν πάνε μαζί.
Όλοι εμείς, αγαπητή Κυριακή, σου ευχόμαστε τα καλύτερα ….
Ιζαμπέλ Δέδε