Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2017

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε) Κατερίνης, βασικός πυλώνας δια βίου μάθησης της τοπικής κοινωνίας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την
παρουσία σας την 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας(ΕΒΕΠ) 29/9-04/10/2017 στο εκθεσιακό κέντρο του οικισμού Ανδρομάχης.
Την Έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Οι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο περίπτερο του σχολείου για την ταυτότητα, τη λειτουργία και τα οφέλη που προκύπτουν από τη φοίτηση σε αυτό. Επίσης, αξιοποιείται το πληροφοριακό και εποπτικό υλικό απ’ τις δράσεις, τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τις ποικίλες βιωματικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη. Αντίστοιχα, οι εκπαιδευόμενοι του Σ.Δ.Ε. έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους ντόπιους επιχειρηματίες, τους εκπροσώπους των εμπορικών και οικονομικών φορέων και των ομάδων εθελοντικής δράσης, ώστε να συσφίξουν τις σχέσεις τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.
Ευχαριστούμε, θερμά τον Πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας για την έμπρακτη στήριξη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας μέσω της ανταπόκρισής τους στο αίτημά μας να διατεθεί τμήμα του εκθεσιακού χώρου για τη σχετική προβολή και ενημέρωση των επισκεπτών.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Εγκαίνια Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου 19:30 στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης του οικισμού Ανδρομάχης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Συμμετέχουμε όλοι!