Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας κλείνει και τυπικά ένας μακροχρόνιος κύκλος προσπάθειας, αγωνίας, επιμονής και συστηματικής μελέτης για τους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Βέροιας που κατέφεραν ύστερα από κόπους ετών να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και κάθε πρόοδο στο νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή τους.  
Οι επιδόσεις των μαθητών του δήμου μας στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν ακόμη μια φορά το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο και τη μεγάλη παράδοση της περιοχής μας στις επιστήμες και τα γράμματα, γεμίζοντας μας αισιοδοξία για το μέλλον.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών που με τον πολύπλευρο ρόλο τους και την ουσιαστική καθοδήγησή τους υποστήριξαν και ενθάρρυναν την προσπάθεια των μαθητών προς την επιτυχία.
Τέλος, θα ήθελα να απευθυνθώ και σ’ εκείνους τους μαθητές που, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή. Η εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων δεν εξαντλείται στην επιτυχία των πανελλαδικών εξετάσεων. Αντίθετα, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για επαγγελματική, προσωπική και κοινωνική καταξίωση. Με συστηματική προσπάθεια, αφοσίωση και επιμονή κάθε εκπαιδευτικός και επαγγελματικός στόχος μπορεί να γίνει πραγματικότητα».