Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΘΥΜΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΎ ΤΟ ΆΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ




Η φωτογραφία δείχνει πόσο χαμηλό επίπεδο πολιτισμού και μόρφωσης έχουν κάποιοι συμπολίτες μας !!!

ΘΥΜΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΎ ΤΟ ΆΓΑΛΜΑ ΤΟΥ…..
14ΑΥΓ.
Φιλίππου ΙΙ στην Μεθώνη Πιερίας
14/08/2017

Κάποιοι » έξυπνοι » αποφάσισαν να προσθέσουν την δική τους πινελιά ( κυριολεκτικά ) στα ωραία μάρμαρα του αγάλματος του Φιλίππου ΙΙ στην Μεθώνη Πιερίας, Δήμου Πύδνας-Κολινδρού……
Κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι μορφωμένοι, δυστυχώς η μόρφωση τους περιορίζεται στο να γράφουν διάφορα σε δημόσιους χώρους.!!!
Στο επίπεδο μόρφωσης τους παραλείπεται ο σεβασμός προς την ξένη περιουσία και προς την δημόσια περιούσια, ο σεβασμός προς την Ιστορία και προς την Κοινωνία, ο σεβασμός προς τον πολιτισμό.
Δεν έχουν μάθει να γράφουν παρά μόνο να πασαλείβουν διάφορα με μπογιά ή σπρέι, κρυφά την νύχτα..
Ναι μεν θέλουν να περάσουν κάποιο μήνυμα αλλά δεν έχουν τα κότσια να τα παρουσιάσουν φανερά και επώνυμα !!
Το έχουν » μαγκιά » να προκαλέσουν βανδαλισμό σε μνημεία αλλά αυτό εκδηλώνει μόνο το πόσο δειλοί είναι και το πόσο ανίκανοι είναι να εκφράσουν τις ιδέες τους με παραδείγματα και επιχειρήματα, με πολιτισμένο τρόπο !!!
Τελικά δεν πείθουν κανέναν, ούτε καταφέρουν να κερδίζουν τον κόσμο … Απλώς προκαλούν αηδία και λύπη επειδή στην ουσία είναι αμόρφωτοι ….
Δεν θα τους συνιστούσα να το συνεχίσουν στην Μεθώνη…. Κάποιοι έχουν αϋπνίες και παρακολουθούν την νύχτα τα εξυπνάκια που τριγυρνάν γύρω από το άγαλμα ……
Ιζαμπέλ Δέδε

https://isabellededes.wordpress.com