Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

«ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΕ ΚΡΙΣΗ»-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

Με το ευρηματικό  σλόγκαν «Ελάτε  να το...τερματίσουμε!» η θεατρική ομάδα ΑΤΑΚΑ προλογίζει την τελευταία προγραμματισμένη παράσταση του έργου
«Λιτόχωρο σε κρίση» στο Λιτόχωρο.Η παράσταση θα δοθεί στο πάρκο Λιτοχώρου, στο θεατράκι,την Πέμπτη 17 Αυγούστου και ώρα 9.00μμ με την είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Οι τρείς προηγούμενες παραστάσεις  που δόθηκαν τον περασμένο Μάϊο και Ιούλιο, βρήκαν τεράστια ανταπόκριση απο το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και καθήλωσαν  περισσότερους απο 1200 θεατές, ξεδιπλώνοντας  μια ξέφρενη αλληλουχία καθημερινών καταστάσεων και διαλόγων με ξεκαρδιστικό αυτοσαρκασμό και έντονη πολιτική και κοινωνική σάτυρα.
Τα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα που αναδεικνύονται μεσα απ’ αυτή τη δουλειά,βρίσκουν απάντηση απο τους ίδιους τους χαρακτήρες του έργου οι οποίοι σταδιακά σχηματίζουν μια ανθρώπινη γροθιά και επιχειρούν ένα ισχυρό ταξικό χτύπημα στο σύστημα που γεννάει φτώχεια, δυστυχία, εκμετάλλευση, ρατσισμό, πόλεμο...
Στο έργο ακούγονται επίσης δύο συγκλονιστικά τραγούδια με σύγχρονο περιεχόμενο καθώς και μια αναπάντεχη κωμική διασκευή γνωστού εμπορικού τραγουδιού τα οποία αποτελούν πρωτότυπες δημιουργίες μελών της ομάδας.
Στο κλείσιμο λοιπόν του πρώτου κύκλου παραστάσεων, σας περιμένουμε να μοιραστούμε μια βραδιά γεμάτη γέλιο, κέφι και αφορμές για γόνιμο προβληματισμό πάνω σε θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον μας.
Στο τέλος της παράστασης ο Σύλλογος Γυναικών Λιτοχώρου θα χαρίσει ένα smartphone υψηλής τεχνολογίας σε κάποιον τυχερό απο όσους  θα συμμετέχουν συνολικά  στην κλήρωση.Λαχνοί διακινούνται απο μέλη του Συλλόγου και της θεατρικής ομάδας με συμβολικό αντίτιμο.

                                                          ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
                                                          (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας)