Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Μακρύγιαλος Πιερίας: Τον δρόμο της δικαιοσύνης υπέδειξε η Αποκεντρωμένη για τον κ. Μαυρίδη Μωυσή

Με μια απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης που κοινοποιήθηκε στις 31/7/2017 δείχνει τον δρόμο της δικαιοσύνης για τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, κ. Μωυσή Μαυρίδη, και το περιστατικό που συνέβη στις 21/7/2017 στο Μακρύγιαλο Πιερίας και φέρεται ως εμπλεκόμενος ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος.


Το χρονικό του περιστατικού

Θυμίζουμε ότι στις 21/7/2017 και κατα τη διάρκεια της Λαϊκής Αγοράς που λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή στο Μακρύγιαλο Πιερίας, καταγγέλθηκε απο τον Αντιδήμαρχο κ. Πορφυρίδη Χρήστο με επίσημο δελτίο τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ (διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ) ότι ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Μαυρίδης Μωυσής εισήλθε στο δημαρχιακό μέγαρο Μακρυγιάλου και δια μέσω του κινητού του τηλεφώνου έπαιξε εμβατήρια της χούντας συνδεόμενος με τα μεγάφωνα του κτιρίου κι ενώ στην πλατεία υπήρχε πλήθος κόσμου λόγω της λαϊκής. Στο ίδιο δελτίο τύπου ο κ. Πορφυρίδης αναφέρει ότι η ενέργεια αυτή του δημοτικού συμβούλου προσέβαλλε το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών αλλά και τη μνήμη όλων αυτών που θυσιάστηκαν γι αυτήν τη δημοκρατία που απολαμβάνει σήμερα ο συγκεκριμένος κύριος και νοσταλγός της χούντας.

Μετά απο αυτό ο κ. Μαυρίδης κλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο να δώσει εξηγήσεις για το θέμα. Ο Δήμαρχος αφού έλαβε γνώση όλων των παραμέτρων παρέπεμψε το θέμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για ν' αποφασίσει.

Η απόφαση


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ