Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Με τη Βέροια θα αγωνιστεί στο κύπελλο Ελλάδος ο Αιγινιακός για να περάσει σε όμιλο με ΠΑΟΚ Λεβαδειακό και Απόλλων Πόντου

Τι δήλωσε ο Θωμάς Σβαρνόπουλος στο FL News. Πολύ κοντά σε Σουντουρά ο Αιγινιακός
Ο Αιγινιακός ήταν η μία από τις δύο «άτυχες» ομάδες της κλήρωσης του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ομάδα της Βόρειας Πιερίας, μαζί με την Βέροια, θα… κονταροχτυπηθούν για να διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο για την φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
Παρά το γεγονός πως  η κλήρωση τους αναγκάζει να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους από πολύ νωρίς, οι άνθρωποι του Αιγινιακού δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους. Μάλιστα, με δηλώσεις του στο FL News, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Θωμάς Σβαρνόπουλος, τόνισε πως ο Αιγινιακός θα παλέψει για το εισιτήριο της πρόκρισης για τον 2ο όμιλο, εκεί που ήδη βρίσκονται ο κάτοχος του τίτλου ΠΑΟΚ και οι Λεβαδειακός και Απόλλων Πόντου
«Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Βέροια, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση και να συμμετέχουμε σε έναν ωραίο όμιλο, απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα Πόντου», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Αιγινιου.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Αιγινιακός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του  Ουσμάν Σουντουρά, για τον οποίο ήδη σας είχεαναφέρει το FL News.
Η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο μεσοαμυντικό από το Μάλι, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την απαραίτητη βίζα και το μόνο που απομένει, ουσιαστικά, είναι να εκδοθούν τα  αεροπορικά εισιτήρια που θα τον φέρουν στην Ελλάδα.