Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΑΝΤΆΜΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΆ, ΠΙΕΡΊΑΣ

 
Φέτος για το 20ο αντάμωμα του 2017 στις 25 Αυγούστου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Καταχά » Ο Αριστοτέλης » κατάφερε για μια
ακόμη φορά να διοργανώσει μια πολύ ωραία εκδήλωση.

Περικυκλωμένοι με δέντρα οι παρευρισκόμενοι πέρασαν την καλοκαιρινή βραδιά απολαμβάνοντας το εξαιρετικό ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορευτική παράσταση όσο οι επισκέπτες έτρωγαν νόστιμα σουβλάκια και λουκάνικα περιμένοντας τη μαγική πρόταση : » η πίστα είναι δική σας ». Τότε άρχισε πραγματικά το λαϊκό γλέντι : γέμισε η πίστα με χαρούμενους ανθρώπους που ήταν έτοιμοι για ολονύχτιο ξεφάντωμα ..



Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που έδωσαν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να περάσουν μια φανταστική βραδιά γεμάτη χαρά…

Έδωσαν το παρόν ο Κωνσταντίνος Ορφανίδης, Πρόεδρος της Τ.Κ Καταχά, ο Αντώνης Μπούμπουρας, Πρόεδρος της Τ.Κ Μεθώνης και ο Πασχάλης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Τ.Κ Νέας Αγαθούπολης.




Ο Ε.Λαγδάρης, Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, με συνοδεία τον Στ. Μπιτόπουλο, Περιφερειακός Σύμβουλος και την Β. Νικολοπούλου, Αντιδήμαρχος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι όλα τα χωριά έχουν την αξία τους ο Ε. Λαγδάρης, σε ένα εξαντλητικό καλοκαιρινό μαραθώνιο, προσπάθει να παραβρεθεί σε όσο πιο πολλές εκδηλώσεις μπορεί και ας πραγματοποιούνται την ίδια βραδιά. Σε άλλες περιπτώσεις στέλνει αντιπροσώπους όπως καθώς πρέπει.

Ιζαμπέλ Δέδε