Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ο Κώστας Νικολαΐδης μίλησε για την αλλαγή των ρόλων στο τεχνικό τιμ του Αιγινιακού

Με τον Κώστα Νικολαΐδη στη θέση του πρώτου προπονητή και τον Γιάννη Βλάχο σε ρόλο τεχνικού συμβούλου θα πορευτεί ο Αιγινιακός. Ο μέχρι πρότινος βοηθός
του δεύτερου μίλησε στην «Arena Press» για την αλλαγή ρόλων και τόνισε πως τίποτα δεν αλλάζει όσον αφορά στη λειτουργία της ομάδας.
Ο Νικολαΐδης υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν θα έμενε στους «κυανόλευκους» χωρίς τον Βλάχο και σημείωσε πως στόχος ενόψει της νέας σεζόν είναι να απομακρυνθεί έγκαιρα από τους κινδύνους ο Αιγινιακός και να προχωρήσει με οδηγό τον δεύτερο γύρο της περσινής χρονιάς. Συγκεκριμένα είπε:
«Ήταν μια ιδέα των τριών μας, του Γιάννη Βλάχου, του Γιάννη Νιώπα και δική μου. Οι αλλαγές αφορούν μόνο στη δομή και τους τύπους, όχι στη λειτουργία και την ουσία. Και δεν υπήρχε λόγος για μεγάλες αλλαγές, αφού η συνεργασία μας θεωρήθηκε πετυχημένη, υπήρχε θετική αύρα, που θα διαφυλαχθεί, όπως και το καλό κλίμα με τους παίκτες. Θα θυμίζει το… μοντέλο προ τριετίας, όταν παίξαμε στα μπαράζ ανόδου και είχαμε μεγάλο αήττητο σερί.
Δεν θα έμενα χωρίς τον Γιάννη, ότι κάνουμε, το κάναμε μαζί, από τα σπάργανα του Αιγινιακού. Ο Βλάχος θα έχει πιο εποπτικό, συμβουλευτικό και διευρυμένο ρόλο. Σαν αθλητικός διευθυντής, υπεύθυνος σχεδιασμού, οργάνωσης, μεταγραφών, εγώ θα είμαι στο τεχνικό και… πρακτικό κομμάτι, του πάγκου. Ο Κομσής παραμένει γυμναστής και ψάχνουμε έναν ακόμα για το επιτελείο. Θέλουμε να δουλέψουμε ξανά με νεαρούς, και να τους εμφυσήσουμε νοοτροπία νικητή, αλλά θα ενισχυθούμε και με έμπειρους, που θα βοηθούν.
Θα επιδιώξουμε να συγκροτήσουμε ένα δυνατό σύνολο, με ομαδικό πνεύμα, που θα απομακρυνθεί έγκαιρα από τους κινδύνους, με οδηγό τον περσινό δεύτερο γύρο».