Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ομιλία για την έννοια του Εθνικισμού στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας

 Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας, ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης πραγματοποίησε ομιλία για την έννοια του
Εθνικισμού στον σημερινό κόσμο και στις σημερινές διαμορφωθείσες συνθήκες και στην ίδια την πατρίδα μας αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μετά την κατάρρευση του Μαρξισμού και του υπαρκτού σοσιαλισμού, που σάπισε κάτω από το ίδιο του το βάρος της ανικανότητας, παραφροσύνης και αναλγησίας, απομένει μόνο ο υπαρκτός καπιταλισμός να καταδυναστεύει και να βασανίζει την ανθρωπότητα.


Ο καπιταλισμός πνέει τα λοίσθια, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα είναι μια τεράστια φούσκα που είναι έτοιμη να σκάσει. Για να επιβιώσει ο καπιταλισμός γίνεται βίαιος και εχθρικός με τους λαούς. Μόνη ελπίδα, μόνη λύση, μόνη έξοδος από την κρίση ΄΄ο τρίτος δρόμος΄΄: ο λαϊκός εθνικισμός. Την ώρα που ο καπιταλισμός αποθεώνει το χρήμα, ο λαϊκός εθνικισμός σέβεται τις αξίες, σέβεται τον άνθρωπο, σέβεται την παράδοση, την ιστορία, το έθνος, την οικογένεια, τα παιδιά ως μελλοντικές γενιές. Για τον εθνικισμό η κρίση που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτίστως ηθική και αξιών και όχι τόσο οικονομίας. Μόνη διέξοδος των Ελλήνων είναι συμμετοχή τους στη Χρυσή Αυγή, η δράση με την Χρυσή Αυγή, ο αγώνας με την Χρυσή Αυγή.