Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

1.- ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

            Ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 04-07-2017 τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας από τις 12:00 και μετά θα είναι κλειστά λόγω της αργίας της 4ης Ιουλίου που καθιερώθηκε από την Ε.Π.Ο. για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.


2.- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ
            Εν’ όψη της νέας μεταγραφικής περιόδου ενημερώνουμε τα σωματεία ότι, η Ε.Π.Ο. με επιστολή της επισημάνει τις διατάξεις του άρθρου 11 παρ. 13 Παραρτήματος Β του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών σύμφωνα με την οποία «δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, οι ομάδες οι οποίες οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ενώσεις, ΕΠΟ)» και του άρθρου 7 του Οικονομικού Κανονισμού σύμφωνα με την οποία «ειδικά για τα ερασιτεχνικά σωματεία, όπου η μεταγραφική διαδικασία πραγματοποιείται μέσω των ΕΠΣ, σε περίπτωση οφειλής του ενδιαφερόμενου σωματείου προς την ΕΠΟ δεν θα επιτρέπεται η έκδοση του δελτίου αθλητικής ιδιότητας και σε τυχόν, εκ παραδρομής, έκδοση η Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα της ανάκλησης».
            Κατόπιν των ανωτέρω η ΕΠΣ Πιερίας δεν θα παραλαμβάνει αιτήσεις μεταβολών των εγγεγραμμένων σε αυτή σωματείων τα οποία δεν έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι της ΕΠΣ και της ΕΠΟ.



Από την ΕΠΣ Πιερίας