Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας ανέλαβε, στις 26 Ιουνίου 2017, ο Θεοχάρης Βαρυτιμίδης με μεγάλη και
σημαντική πορεία στον τραπεζικό κλάδο.

Η Τράπεζα Πιερίας με συνέπεια και αξιοπιστία ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής ενεργώντας για την ανάπτυξη της Τράπεζας με σαφή προσανατολισμό στη στήριξη των μελών της και κατ’ επέκταση της Πιερικής οικονομίας. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, η ανάθεση της θέσης του Γενικού Διευθυντή στον κ. Βαρυτιμίδη, ενός διευθυντικού τραπεζικού στελέχους με μακρά πορεία στον τραπεζικό κλάδο και ιδιαίτερη γνώση στις πιστοδοτήσεις επιχειρηματικών και αγροτικών δραστηριοτήτων, ανταποκρίνεται στους στόχους και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες της Τράπεζας.

Βιογραφικά στοιχεία του κ. Βαρυτιμίδη

Η τραπεζική πορεία του κ. Βαρυτιμίδη ξεκίνησε το 1981 και θήτευσε σε διάφορες θέσεις του τραπεζικού κλάδου.
Από το 2000 έως το 2010 διετέλεσε Διευθυντής σε Τραπεζικά Καταστήματα.
Από το 2010 έως το 2016 διετέλεσε Διευθυντής στο Επιχειρηματικό Κέντρο Θεσσαλίας. Παράλληλα συμμετείχε ως μέλος στις Γνωμοδοτικές Επιτροπές των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος ως εκπρόσωπος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, με έργο την έκδοση αποφάσεων έγκρισης, ανάκλησης, τροποποίησης επενδυτικών σχεδίων βάσει αποφάσεων αναπτυξιακών νόμων.
Σημειώνεται η σημαντική γνώση του στις πιστοδοτήσεις σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων καθώς και του αγροτικού τομέα και μάλιστα με πολλές διακρίσεις στην εκτέλεση συμφωνιών και διαχείρισης, με αγροτικές –μεταποιητικές επιχειρήσεις, στον τομέα της συμβολαιακής γεωργίας.