Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

ΜΗΝΥΜΑ 
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 
Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές , θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ σε κάθε μία και σε κάθε ένα ξεχωριστά δύναμη και επιμονή για την καλύτερη επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
 
Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς της μαθητικής ζωή σας , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ζωή εξαρτάται μόνο από αυτές τις εξετάσεις .

Είναι γνωστό ότι η ζωή είναι μια διαρκής προσπάθεια που χρειάζεται συνεχώς νέα εφόδια για να την αντιμετωπίσετε και τα οποία θα πρέπει πάντοτε να τα αναζητάτε ,να τα διεκδικείτε και να τα κατακτάτε . 

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες για να πετύχετε το στόχο σας απαιτείται πίστη στον εαυτό σας και στις γνώσεις τις οποίες έχετε κατακτήσει , αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σας , υπομονή ,επιμονή , ψυχραιμία και κυρίως διαχείριση του άγχους .Έτσι θα ανταμειφθούν οι κόποι σας και ο αγώνας σας θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Αγαπητοί γονείς εύχομαι στα παιδιά μας καλή επιτυχία , δύναμη και κουράγιο σε εσάς .Όλοι γνωρίζουμε τους κόπους που έχετε καταβάλει για το καλό των παιδιών μας και την αγωνία που αυτές τις μέρες έχετε , όμως να έχουμε στο νου μας ότι η ζωή των παιδιών μας, που τώρα ξεκινά  και ξετυλίγεται , δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία τους σε αυτές τις εξετάσεις.
 
 

Σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα ( εκπαιδευτικούς ,εξεταστές , επιτηρητές και βαθμολογητές) εύχομαι υπομονή , δύναμη και μεγάλη προσοχή και ευελιξία για να αντιμετωπίσουν και να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις εξετάσεις που αύριο ξεκινούν.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας και εγώ προσωπικά ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή επιτυχία με την ευχή να πετύχετε και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας για το δικό σας μέλλον αλλά και για το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας .


 
                                                                         
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ