Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Α.Τ.Ε.Ι. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Η πολύχρονη και πολυποίκιλη συνεργασία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) με το τμήμα διακίνησης συστημάτων εφοδιασμού (logistics) του
παραρτήματος Κατερίνης του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) Κεντρικής Μακεδονίας, έχει παρόν και συνέχεια.
  Τα αξιόλογο από κάθε πλευρά τεχνολογικό ίδρυμα, με την ιδιότητα του επιστημονικού συμβούλου και συνεργάτη του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, επεξεργάστηκε και θα υλοποιήσει στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2017 έρευνα για την προοπτική του θεσμού, το μέγεθος της αποδοχής από το κοινωνικό περιβάλλον, το ποιοτικό προφίλ των εκδηλώσεων, τα οφέλη της Πιερίας και της γενικότερης περιοχής, την ικανοποίηση των θεατών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και τις δυνατότητες για χορηγητικές συνεργασίες με τον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο.
  Η έρευνα που θα απευθύνεται σε θεατές και χορηγούς, αποσκοπεί στην όσο το δυνατό πληρέστερη διαμόρφωση της ταυτότητας του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Μέσω της έρευνας  θα αναδειχθεί και θα πιστοποιηθεί και η εταιρική ταυτότητα του Οργανισμού, έτσι ώστε να συμβάλλει στην διαχρονικότητα, τη λειτουργικότητα, τη διαφορετικότητα και ποικιλομορφία, την άμεση αναγνώριση και την τελική επικοινωνία με σαφή μηνύματα στη σχέση ΟΡ.ΦΕ.Ο. με την κοινωνία των θεατών και χορηγών.
  Τις λεπτομέρειες τις νέας συνεργασίας συζήτησαν σε κοινή συνάντηση εργασίας στην έδρα του Α.Τ.Ε.Ι., ο πρόεδρος του ιδρύματος Δημήτριος Τριανταφύλλου με την αντιπροσωπεία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, αποτελούμενη από τα διοικητικά μέλη Γρηγόρη Παπαχρήστο-πρόεδρο, Νικόλαο Πασχαλούδη-γενικό γραμματέα και Περικλή Χατζηγιάννη-υπεύθυνο επικοινωνίας καθώς και τον υπεύθυνο υποδομών και οργάνωσης Δημήτριο Νταντάμη.
  Την έρευνα συντονίζουν και στηρίζουν επιστημονικά, εκτός από τον κ. Τριανταφύλλου, οι καθηγητές του Α.Τ.Ε.Ι. Κατερίνης, Αμαλία Σταφυλά και Ευάγγελος Λιούτας, ενώ την υλοποίηση θα πραγματοποιήσουν φοιτητές της σχολής και εθελοντές του Φεστιβάλ Ολύμπου.