Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η: Διανομή κρέατος στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ

 Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Τρίτη 30/05/2017 και την Τετάρτη
31/05/2017 θα πραγματοποιήσει διανομή κρέατος (μοσχάρι και χοιρινό) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ και ΜΟΝΟ. Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), θα μπορούν να παραλαμβάνουν τρόφιμα από τον Ιούλιο του 2017.
           
Η διανομή θα γίνει στην αποθήκη του Δήμου Κατερίνης που βρίσκεται δίπλα στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης (Κανελλοπούλου 2 & Μαντζαροπούλου γωνία).         

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.
           
Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους.
           
Όσοι δεν διαθέτουν ή δεν δήλωσαν κινητό τηλέφωνο θα παραλάβουν την Τετάρτη 31/05/2017, ώρες 13.00 έως 15.00 μ.μ.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ. Σημειώνεται ότι είναι η τελευταία διανομή που θα πραγματοποιηθεί στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ που ήδη λαμβάνουν τρόφιμα.

Από 1/6/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Από 1/6/2017 καταργούνται, η υπ’αριθ. Δ23/οικ.19162/1277/27-5-2015 (Β΄ 1066) υπουργική απόφαση, "Καθορισμός εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων των ωφελούμενων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)»" καθώς και οι βάσει αυτής ισχύουσες λίστες ωφελουμένων ΤΕΒΑ.

Ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης
Νικόλαος Παπαζιώγας