Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Ενημέρωση δραστηριοτήτων του Μ.Σ Θρακικός Γανόχωρας

Μερικά από τα παιδιά του Συλλόγου πριν να ξεκινήσουν για τα Κάλαντα του Λαζάρου το Σάββατο 8 Απριλίου 2017.

Οι δραστηριότητές μας


Το Δ.Σ. του Μ.Σ. Θρακικός Γανόχωρας σας ενημερώνει για τις δράσεις του για το διάστημα από 1/3/2017 μέχρι και σήμερα 10/4/2017.

  1. Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του κτηρίου του συλλόγου μας εξωτερικά και εσωτερικά. Σύντομα θα σας απευθύνουμε μια πρόσκληση για καφέ, για να δείτε όλοι την εικόνα του κτιρίου εσωτερικά. 
  2. Εκπρόσωποι του Δ/Σ παρευρέθηκαν στην αναβίωση του εθίμου των Σαράντα Μαρτύρων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμπαγιωτών Κορινού καθώς στην γενική συνέλευση της Θρακικής Εστίας.
  3. Εντάξαμε στο εβδομαδιαίο Πρόγραμμα του συλλόγου νέες δραστηριότητες. Εκτός από τα 4 πλέον χορευτικά τμήματα, υπάρχει τμήμα χορωδίας, 2 τμήματα γυμναστικής και 1 τμήμα εργόχειρων. 
  4. Φιλοξενήσαμε το θεατρικό έργο ‘’Λυσιστράτη του Αριστοφάνη’’ με την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Κατερίνης.
  5. Μέλη του Δ/Σ και η εθελοντική ομάδα του συλλόγου μας, προέβησαν σε καθαριότητα του περιαύλιου χώρου της εκκλησίας μας (Κούρεμα χόρτου, κλάδεμα δέντρων, βάψιμο τοιχίων και άλλες εργασίες)
  6. Μέλη του Δ/Σ επισκέφτηκαν την έκθεση ζωγραφικής της συγχωριανής μας Ερμίνας Συνωπίδου.
  7. Δημιουργήσαμε το δικό μας κανάλι στο YouTube.
  8. Αντιπροσωπεία του συλλόγου μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στον Άνω Άγιο Ιωάννη με κατάθεση στεφάνου.
  9. Υποδεχτήκαμε την Διασωστική Ομάδα Πιερίας, με ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο πρώτων βοηθειών που παρουσίασαν στο κτήριο του συλλόγου μας.
  10. Στα πλαίσια της ψυχαγωγίας των νέων παιδιών του χωριού μας, διοργανώσαμε την πρώτη μας βιντεοπροβολή με το νέο προτζέκτορα του συλλόγου μας.
  11. Τιμήσαμε την γιορτή της Γυναίκας. Οι γυναίκες του χωριού μαζεύτηκαν στον σύλλογο, αντάλλαξαν απόψεις, γνωρίστηκαν και προσέφεραν τα εδέσματα τους.
  12. Διαθέσαμε τον σύλλογο στον συγχωριανό μας , τραγουδιστή κ. Δήμο Αναστασιάδη για τα γυρίσματα της συνέντευξης του στην εκπομπή της ΕΤ3  "του νερού τα παραμύθια’’. Ο σύλλογος με τα χορευτικά μας τμήματα, συμμετείχαν ενεργά στα γυρίσματα της εκπομπής και ο Θρακικός Γανόχωρας θα ακουστεί πανελλαδικά μέσω αυτής της εκπομπής.
  13. Ξεκινήσαμε συνεργασία με το σύλλογο του Άνω Αγίου Ιωάννη και μέλη του Δ/Σ των δύο συλλόγων, πραγματοποίησαν συνάντηση. Τους καλέσαμε και αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας, να τιμήσουν με το χορευτικό τους τμήμα τις εκδηλώσεις μας, την ημέρα του Αγίου Γεωργίου.
  14. Μέλη του Δ/Σ επισκέφθηκαν την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης. Προσφέραμε γλυκά, μιλήσαμε με τα παιδιά και δώσαμε ραντεβού στον σύλλογό μας, για να έρθουν τα παιδιά της μέριμνας και να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματά μας.
  15. Το Σάββατο του Λαζάρου, μέλη του Δ/Σ και τα παιδιά του συλλόγου μας, έψαλαν  τα κάλαντα στους κατοίκους του χωριού μας.
Με εκτίμηση,



Το Δ.Σ.