Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Επιστροφή στη δράση για τον Αιγινιακό

Ο τιμωρημένος Τσολακίδης, μοναδική απουσία του Αιγινιακού ενόψει Τρικάλων
 Διακοπές τέλος στον Αιγινιακό, καθώς το πρωί της Τρίτης (18/04) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, μετά το Πάσχα και ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (23/04) απέναντι στα Τρίκαλα, για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News, η προπόνηση αναλώθηκε περισσότερο σε γυμναστική για να… καούν τα λίπη της Κυριακής του Πάσχα, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν κύκλοι της ομάδας, με τον προπονητή του Αιγινιακού, Γιάννη Βλάχο, να κρατά την τακτική για τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.
Οι ιθύνοντες του Αιγινιακού γνωρίζουν πως η αναμέτρηση των Τρικάλων είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, καθώς η αντίπαλος τους διανύει περίοδο… διαβολεμένης φόρμας. Έτσι, το μήνυμα της τεχνικής ηγεσίας προς τους παίκτες είναι να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς άγχος, καθώς μόνο να κερδίσουν έχουν από το συγκεκριμένο ματς, από την στιγμή που  ενδεχόμενη ήττα θεωρείται «εντός προγράμματος».  
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Πιερίας είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ενώ να θυμίσουμε πως ενόψει του αγώνα της Κυριακής (23/04), δεν υπολογίζεται ο Γιάννης Τσολακίδης που έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.