Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ζητείται εθελοντική βοήθεια για την αρτιότερη διοργάνωση του 4ου AlmiraΜΑΝ

Χαίρετε  και Χρόνια σας Πολλά! Ήρθε και φέτος η ώρα για το μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου στην Ελλάδα. Το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο ΤΡΙΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου AlmiraΜΑΝ ζητάμε την εθελοντική σας βοήθεια για τη σωστή διεξαγωγή του αγώνα AlmiraMan  (www.almiraman.gr) stiw 13 και 14 Μαΐου. Φέτος η διοργάνωση αναβαθμίστηκε και ανέβασε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά! Οι τομείς για προσφερόμενη βοήθεια είναι πολλοί (σταθμοί ανεφοδιασμού, γραμματεία, κυκλοφοριακή ρύθμιση) και γι αυτό χρειαζόμαστε τη συνεισφορά σας.
Γνωρίζοντας  πολύ καλά ότι ο εθελοντής είναι η ψυχή του αγώνα και η κύρια δύναμη της διεξαγωγής του, έχουμε μεριμνήσει για κάποια προνόμια. Χορήγηση της  μπλούζας της διοργάνωσης ,συμμετοχή στο σεμινάριο που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Mediterranean Village με θέματα περί Διατροφής και Άθλησης, συμμετοχή στο pasta party (Cook), Χορήγηση μικρογεύματος ,(χυμό, νερό, φρούτο, σάντουιτς κατά την διάρκεια του αγώνα). Επίσης Μπύρες Κεφίρ και διάφορα άλλα προϊόντα από τους χορηγούς -υποστηρικτές του αγώνα.
Οι εθελοντές μας επίσης  θα επωφεληθούν των ειδικών εκπτώσεων στις ταβέρνες-εστιατόρια που συνεργάζονται με την διοργάνωση. . Η συνεισφορά του εθελοντή είναι ανεκτίμητη και δε μπορεί να πληρωθεί αλλά καταφέραμε και εξασφαλίσαμε διάφορα δώρα που θα κληρωθούν μόνο για τους εθελοντές μας. 3 tablet (CAFE BRUNO), 2 Fitness Activity Trackers (Tablet Land) και πλήθος δώρων που έχουμε φροντίσει με τους χορηγούς μας.
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε όσο το δυνατόν συντομότερα αν έχετε τη δυνατότητα να είστε αρωγοί στην προσπάθεια μας. Ενημερώσεις για τις αρμοδιότητες θα γίνουν Τετάρτη απόγευμα, με κερασμένο τον καφέ, στις 3 Μαΐου και 10 Μαΐου. Όσοι δηλώσουν θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα. 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και καλή συνέχεια!

Με εκτίμηση 
για τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ ο πρόεδρος
Ιορδάνης Παπαδόπουλος

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εθελοντών του αγώνα Almira man triathlon 
Σωτηρία Ουσταμπασίδου τηλ: 6974809060