Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 «ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ

                  Δυναμικό το παρόν και αισιόδοξο το μήνυμα.


    Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά η Γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης των πολυάριθμων Εθελοντών Αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κατερίνης.
Η πρώτη για το 2017 Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 5 Μαρτίου υλοποιήθηκε άψογα σε συνεργασία με την Αιμοδοτικό Τμήμα του Γ.Ν.Ν. Κατερίνης.
Μέλη και φίλοι του συλλόγου με ιδιαίτερη την παρουσία, για άλλη μια φορά, της νεολαίας ανταποκρίθηκαν συνειδητά και με ανιδιοτέλεια στον ιερό σκοπό της κορυφαίας πράξης ανθρωπισμού.


        Η Εφορία Αιμοδοσίας της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συνεχίζει δυναμικά και με συνέπεια την προσπάθεια και το έργο της με σκοπό τη διάδοση της ιδέας του Εθελοντή Αιμοδότη, που αποτελεί πολύτιμη αξία.
Εγγυάται τη χρηστή, όπως πάντα, και με ευαισθησία διαχείριση της Τράπεζας Αίματος προς όφελος των συμπολιτών μας και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα.
Την συγκεκριμένη ημέρα δόθηκαν και πάλι έπαινοι σε εθελοντές αιμοδότες, στους παλαιότερους από αυτούς, ως μια μικρή ανταπόδοση της συνεισφοράς τους αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά τους.
Τιμήθηκαν οι: 1. Ιορδανίδης Χρήστος 2. Κασιμίδης Κώστας, 3. Χατζηιωαννίδης Βασίλειος, 4. Ορφανίδης Παναγιώτης, 5. Κασιμίδου Δόμνα
Στην πολιτιστική στέγη βρέθηκαν επίσης, όπως συμβαίνει πλέον μόνιμα στις τελευταίες αιμοδοσίες, εκπρόσωποι του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας ενημέρωναν τους εθελοντές αιμοδότες σχετικά. Για άλλη μια φορά αρκετοί αιμοδότες επέλεξαν να γίνουν δότες ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, κίνηση που ενισχύει ακόμη περισσότερο τον εθελοντισμό, την αγάπη και ελπίδα προς τον συνάνθρωπο μας.
Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία και η συνεργασία στην Εθελοντική Αιμοδοσία με το Σύλλογο «Βενιαμίν» ο οποίος αποτελεί πλέον σταθερό αρωγό.


Το διοικητικό συμβούλιο της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και η εφορία ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους.
Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ"
Διεύθυνση: Ηλιουπόλεως 40, 601 31-Κατερίνη
Tηλ/Φαξ: 23510 21596