Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

   Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού που αποτελούν την ιστορική συνέχεια του κορυφαίου συλλόγου της Πιερίας, πραγματοποίησαν και φέτος με
αφορμή τη νέα χρονιά, την καθιερωμένη συνάντηση με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, την ανταλλαγή απόψεων και προγραμματισμού για το 2017, τη διασκέδαση, αλλά και την έμπρακτη στήριξη στην αγωνιστική πορεία του Πιερικού.



  Ως ελάχιστο φόρο τιμής πρώτιστα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συναδέλφων τους που έφυγαν από τη ζωή την απελθούσα χρονιά, τους αείμνηστους Θεόδωρο Κιζίρογλου, Νικόλαο Κουρουζίδη και Πλάτωνα Τζιούτζιου.



  Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού, Νικόλαος Καλαμπάκας, αναφέρθηκε στους τρεις εκλιπόντες, ζήτησε τη στήριξη όλων των παλαιμάχων στις πρωτοβουλίες της διοίκησης, τη συμμετοχή όλων στις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του συλλόγου, τη δραστηριοποίηση ποδοσφαιριστών που τίμησαν την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς και τη διαρκή υποστήριξη στη διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές του Πιερικού, πάντα με καλοπροαίρετη και εποικοδομητική κριτική διάσταση.  



  Τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της περιόδου 1994-2000, Ηλίας Τσιμόπουλος. 



  Η βραδιά κύλησε με αναμνήσεις, πειράγματα και ξεχωριστά γεγονότα από την αγωνιστική διαδρομή του Πιερικού, αλλά και με τις ευχάριστες και σημαντικές στιγμές όπως αυτές τις έζησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του μεγάλου συλλόγου της Κατερίνης και της Πιερίας γενικότερα, τόσο στους αθλητικούς χώρους, τα αποδυτήρια, τον κοινωνικό περίγυρο.




  Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μουσική και χορό που επιμελήθηκε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού Στάθης Παρουσιάδης,. Ο ίδιος για μια ακόμα τραγούδησε και χειροκροτήθηκε, παρέα με τους μουσικούς Γιώργο Γκορτζίλα (τραγούδι και μπουζούκι), Κώστα Μυλωνά (αρμόνιο), Φίλιππο Παπαδόπουλο (ποντιακό τραγούδι) και Παναγιώτη Παπαδόπουλο (ποντιακή λύρα). 



  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2017 στην ταβέρνα «Ρούλης» στην Περίσταση Κατερίνης.