Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Πέλλα για αγοραπωλησία κάνναβης

Εντοπίσθηκε στο σπίτι του ενός κάνναβη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ατόμων για αγοραπωλησία κάνναβης.
Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 30 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (11-2-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, εντοπίστηκε ο 27χρονος και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, την οποία όπως εξακριβώθηκε είχε προμηθευτεί προηγουμένως από τον 30χρονο.
Ακολούθως εντοπίσθηκε ο 30χρονος που επέβαινε στο αυτοκίνητό του και αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, ρίχνοντας από το όχημά του μικροποσότητες κάνναβης που μετέφερε.
Ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 30χρονου εντοπίσθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 193 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.370 Ευρώ, προερχόμενο από τη διακίνηση κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνολικά κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 201,7 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε και το παραπάνω αυτοκίνητο, ως μέσο διάπραξης αδικήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.