Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ενίσχυση στο κέντρο για τον Αιγινιακό!

Μεταγραφών συνέχεια στον Αιγινιακό, που μετά τους Μπουρντουζάν, Σκραπάρα και Τσολακίδη («έκλεισε» και τυπικά όπως αναμενόταν), απέκτησε και τους αμυντικούς
μέσους, Παντελή Αντωνιάδη (από Κισσαμικό, παλιός γνώριμος στο Αιγίνιο) και Σωκράτη Κυριλλίδη (18χρονος, δανεικός από Κ20 ΠΑΟΚ).
«Γεμίζει» στο κέντρο και… θωρακίζει τα νώτα της ανασταλτικά η ομάδα της Πιερίας, με δυο ακόμα λύσεις στα «εξάρια». Νέοι «κόφτες» στους «κυανόλευκους» είναι πλέον οι Σωκράτης Κυριλλίδης και Παντελής Αντωνιάδης (δίπλα στους προϋπάρχοντες χαφ, Πατράλη, Μουκίδη, Ζούρκο, Γκατζολάρι).
Ο πρώτος είναι 18χρονος που έπαιζε βασικός στην Κ20 του ΠΑΟΚ και έρχεται δανεικός από τον «Δικέφαλο» (όπως και ο εξτρέμ Γιάννης Τσολακίδης), λόγω των καλών σχέσεων με το νέο προπονητή, Γιάννη Βλάχο.
Ο νεαρός Κοζανίτης έχει αγωνιστεί και στη Σιάτιστα, ενώ μετά από έξι μήνες στον Κισσαμικό (δεν πήρε πολλές ευκαιρίες) γυρνά στον Αιγινιακό ο Παντελής Αντωνιάδης, που πέρυσι «έγραψε» 27 παρουσίες στην πορεία ανόδου. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ έχει αγωνιστεί ακόμα στον Άρη και τον Καμπανιακό.

ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ… ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ
Έτσι, οι προσθήκες στο Αιγίνιο έφτασαν τις πέντε και προτεραιότητα είναι η έλευση κεντρικού αμυντικού, ενώ εξετάζονται παίκτες και από τον Πανθρακικό (υπό διάλυση).
Ο Γιάννης Βλάχος προετοιμάζεται για ντεμπούτο (στην τρίτη θητεία του), την Κυριακή εκτός έδρας με τον Παναιγιάλειο, χωρίς τον τιμωρημένο Φασίδη και με αμφίβολο τον Γιαζιτζόγλου (ο Παπουτσογιαννόπουλος θα εκτίσει ποινή με τον Αχαρναϊκό).
Πηγή: Arena FM