Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Με 17άδα θα παραταχθεί ο Αιγινιακός απέναντι στην Καλλιθέα σήμερα στο Αιγίνιο

Φασίδης και Γιαζιτζόγλου θα δουν από την εξέδρα το παιχνίδι με την Καλλιθέα

Δίχως τον τιμωρημένο Φασίδη και τον τραυματία Γιαζιτζόγλου θα παραταχθεί ο Αιγινιακός απέναντι στην Καλλιθέα, στον εντός έδρας αγώνα του για τη 12η αγωνιστική της Football League, το απόγευμα της Κυριακής στο «Γιάννης Παραλυκίδης» του Αιγινίου.
Κι αν η απουσία του Φασίδη ήταν δεδομένη λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τα Τρίκαλα, αυτή του Γιαζιτζόγλου «πονοκεφαλιάζει» τον Περικλή Αμανατίδη, με τον έμπειρο μπακ να τίθεται νοκ άουτ, καθώς δε μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες.
Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Ζούρκος και Ζγκούρι και πιθανότατα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα των Αιγινιωτών.
Ο Αμανατίδης, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Τόλιο, Τοπαλίδη, Παπουτσογιαννόπουλο, Λιόλιο, Πασαλίδη, Ζούρκο, Πατράλη, Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Σκραπάρα και Μπουρντουζάν ενώ τη δεκαεπταμελή αποστολή συμπληρώνουν οι Καραγκιόζης, Καρακώστας, Μουκίδης, Ρανγκέλοφ, Παπαδόπουλος και Παντεκίδης.

Ιωάννης Παραλυκίδης Αιγινίου 15:00΄ 
Αιγινιακός - Καλλιθέα

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Δεμερτζής (Πέλλας)
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

«Ναυάγησε» του Ολιβέιρα
Δε θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Αιγινιακού ο Βραζιλιάνος Ολιβέιρα, καθώς, παρότι φαινόταν όλα να έχουν ολοκληρωθεί ομαλά όσον αφορά στο ντιλ του με την ομάδα της Πιερίας, η συμφωνία χάλασε.
Πηγή: katerinisport

http://www.mikriliga.com/