Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η Boutique δίπλα στις Γυναίκες του Πιερικού Αρχέλαου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή αγωνιστική χρονιά η εταιρεία  Boutique Αρωμάτων & Καλλυντικών, προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη, με χορηγίες και προσφορές στο έργο της Ακαδημίας μπάσκετ του ιστορικού συλλόγου Πιερικού Αρχέλαου.

"Η Εταιρεία μας στηρίζει το όραμα και τους στόχους, παρακολουθεί την πρόοδο και επιβραβεύει τους αγώνες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ α2 εθνικής κατηγορίας του Πιερικού Αρχέλαου. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το υψηλό επίπεδο επιδόσεων που παρουσιάζει ο σύλλογος της πόλης μας και θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες τους", δηλώνουν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, Oλυμπία Τασκούδη και Μιλτιάδης Πασχαλίδης.
Η εταιρεία Boutique ιδρύθηκε το 2014. Μετρά όμως πολύ περισσότερα χρόνια στο χώρο του Γαλλικού Αρώματος, τύπου επωνύμων, των πιστοποιημένων και νόμιμων φυτικών καλλυντικών καθώς και των πιστοποιημένων πρώτων υλών καλλυντικών.
Δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο χώρο του λιανικού εμπορίου, και συνεχίζει ως σήμερα, στην πόλη της Κατερίνης και στη συνέχεια επεκτάθηκε, με έντονη δραστηριότητα στο χώρο της χονδρικής πώλησης, εντός και εκτός των συνόρων.
Το όνομα της Boutique είναι πια συνώνυμο της αδιαπραγμάτευτης ποιότητας των προιόντων της, της καλαίσθητης συσκευασίας της και φυσικά των προσιτών τιμών της.
Η Boutique Αρωμάτων διαθέτει εξαιρετική ποικιλία κλασικών και νεοφερμένων γαλλικών αρωμάτων, τύπου επωνύμων, αξεπέραστης ποιότητας που καλύπτουν κάθε ανάγκη καθώς και έμπειρο προσωπικό για να σας καθοδηγήσει στην ανακάλυψη του επόμενου αρώματός σας.
Η Boutique Καλλυντικών σας παρέχει ολοκληρωμένες σειρές φυτικών καλλυντικών, υψηλής ποιότητας, με βραβευμένα καινοτόμα δραστικά. Βασισμένη στη δύναμη της φύσης και την εξέλιξη της επιστήμης σε θέματα ομορφιάς, προτείνει εγγυημένες λύσεις για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε περίσταση. Φυτικά, αιθέρια, αρωματικά έλαια καθώς και πρώτες ύλες καλλυντικών ( φυτικής προέλευσης ) συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν τα καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα στον καθένα.
Τη συλλογή Boutique συμπληρώνουν χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου και γλυκερίνης με καλλυντικές και θεραπευτικές ιδιότητες σε μοναδικά σχέδια, χρώματα και αρώματα.
Τα προιόντα της Boutique διατίθενται και on-line και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
http://boutique-eshop.gr/