Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό σύλλογο "ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ Νέας Εφέσου"

Σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στην Νέα Έφεσο και στα γραφεία του Πολιτιστικού συλλόγου Εντοπίων <<ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ>>, πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση με θέμα
<προϋπολογισμός προσεχούς έτους 2016 - και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου> από τα μέλη του συλλόγου. Ο πρόεδρος κ. Κατσαρέλας Χρήστος άνοιξε το θέμα του προϋπολογισμού πού έγινε με μεγάλη επιτυχία, μίλησε επίσης για την πολιτιστική χρονιά η οποία ήταν επιτυχής αναδεικνύοντας για ακόμη μια χρονιά τα ήθη και τα έθιμα του χωριού μας. Μετά από συζήτηση για τον προϋπολογισμό έγινε η εκλογή του νέου Δ.Σ.


Έτσι νέο Δ.Σ. αναδεικνύονται οι εξής
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΦΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΑΜΙΑΣ ΤΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ & ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΙΑΚΟΥ ΜΑΤΙΝΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΣΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΕΛΟΣ ΤΖΙΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΕΛΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΜΕΛΟΣ ΤΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜEΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ


Τέλος ο επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου κ.Κατσαρέλας έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια στον 23χρονο νέο πρόεδρο και το Δ.Σ. θέτοντας κύριο μέλημα του νέου Δ.Σ. να είναι η επικράτηση των εθίμων του χωρίου. Από μέρος του νέου πρόεδρου κ. Παπαθεοχάρη ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο και το Δ.Σ. για τα 15 χρόνια προσφοράς στο σύλλογο. Ο νέος πρόεδρος στην πρώτη του ομιλία εξέφρασε την βαθιά ευχαρίστηση προς όλους τους κατοίκους του χωριού για την στήριξη που δέχτηκε στις εκλογές, και δήλωσε ότι ο ίδιος και το υπόλοιπο συμβούλιο θα εργαστεί σκληρά ούτως ώστε να συνεχίσει η ανάδειξη των εθίμων του χωριού. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην κεφαλή του συλλόγου και του Δ.Σ. είναι νέοι άνθρωποι με πολλά θετικά προσόντα!!!!