Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Κατηχητικές Συνάξεις παιδιών Λυκείου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και στα πλαίσια ποιμαντικής επικοινωνίας του με τους μαθητές.


Κατηχητικές Συνάξεις Λυκείου λειτουργούν στην Κατερίνη, συγκεκριμένα στις Ενορίες Αγίας Τριάδας, Αγίας Άννας, Αγίου Χριστοφόρου, Τιμίου Σταυρού, Αγίας Παρασκευής, στη ΓΕΧΑ και Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος». Επίσης, σε Κολινδρό, Δίον, Κορινό, Κονταριώτισσα και Άγιο Σπυρίδωνα.


Ο Σεβασμιώτατος μίλησε πατρικά στους λυκειόπαιδες, τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν να πλαισιώνουν τις Κατηχητικές Συνάξεις, να κλείσουν τα αυτιά τους στις «σειρήνες» του κόσμου, τους προέτρεψε να συμμετέχουν σε συλλογικές εκδηλώσεις για τους νέους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα σχολικά μαθήματα, ιδιαίτερα σε όσους φοιτούν στην γ΄ λυκείου.
Τέλος, σε όλα τα παιδιά έδωσε αναμνηστικά δώρα και το πρόγραμμα των εόρτιων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος κατά την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου.