Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ

  Ν. Μηλιώτης: «Είμαστε Δίπλα σας, Δυνατοί με τη Δύναμή σας»

Σε μια ιδιαίτερη βραδιά, σε κλίμα φιλικό και αισιόδοξο, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση έναρξης λειτουργίας του ΑΤΜ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας στην Κονταριώτισσα του Δήμου Δίου-  Ολύμπου,  που εξυπηρετεί επίσης τα δημοτικά διαμερίσματα Βροντούς, Αγ. Σπυρίδωνα, Δίου, Καρίτσας και Νέας Εφέσου.


Η Διοίκηση, στελέχη και μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας, αιρετοί και κάτοικοι της περιοχής έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου, στο πρώην Δημαρχείο. Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, συνεπής στις δεσμεύσεις της για ουσιαστική στήριξη των Πιεριέων, προχωρά στην τοποθέτηση μηχανών ΑΤΜ ανά τον νομό, για άμεση εξυπηρέτηση.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου Διονύσης Φόλιος, η Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κονταριώτισσας κα Νάτσιου, ο πρ. Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Φαρμάκης, μέτοχοι και πλήθος δημοτών. Από την πλευρά της Τράπεζας, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, τα μέλη Μαρίνος Αγγλέζης και Γιώργος Μελετλίδης,  ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης, η Διευθύντρια του Καταστήματος Κατερίνης Σοφία Καλαϊτζίδου και τα στελέχη  Ευαγγελία Μόχλα - Φαρμάκη, Παναγιώτα Ναβροζίδου, Άννα Σκάγια και Ελευθέριος Χηνόπουλος.


 «Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα τη λειτουργία μηχανήματος ΑΤΜ της Τράπεζάς μας στην Κονταριώτισσα. Το αίτημα που μας υποβάλλατε όταν σας επισκεφθήκαμε το Μάϊο, σήμερα υλοποιείται. Αποφασίσατε να στηρίξετε την Τράπεζα του τόπου σας και εμείς με τη σειρά μας επανεπενδύουμε σε υπηρεσίες και προϊόντα που υποστηρίζουν την καθημερινότητά σας. Γινόμαστε δυνατοί με τη δύναμη σας. Στόχος μας είναι η Τράπεζά μας να είναι Πάντα και Παντού δίπλα σας. Στις δύσκολες συγκυρίες, η Τράπεζα της Πιερίας είναι παρούσα και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση εξυπηρέτησή σας», τόνισε ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας Νίκος Μηλιώτης ανοίγοντας την εκδήλωση.
Λαμβάνοντας το λόγο, ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Νικόλαος Μπασδάνης υπογράμμισε: «Το ΑΤΜ που τοποθετήθηκε στην περιοχή σας είναι το αποτέλεσμα της δικής σας μεγάλης ανταπόκρισης στο κάλεσμά μας να στηρίξετε την Τράπεζα της Πιερίας. Εμείς θέλουμε να δίνουμε λύσεις, να στηρίζουμε τα αναπτυξιακά εγχειρήματα του τόπου. Η δυνατότητά μας να απαντούμε θετικά στα αιτήματά σας, εξαρτάται από τη δύναμη που εσείς μας δίνετε. Μέριμνά μας είναι να δημιουργούμε χρήσιμες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής, όπως για τους αγρότες που αποτελούν την πλειοψηφία του τόπου σας. Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας. Είμαστε ευέλικτοι. Μείνετε κοντά μας γιατί εμείς πραγματικά έχουμε τη θέληση να σας στηρίξουμε».


Την Τράπεζα ευχαρίστησε για την τοποθέτηση ΑΤΜ ο Αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου Διονύσης Φόλιος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι μια καλή κίνηση εκ μέρους σας η τοποθέτηση ΑΤΜ στο Δ.Δ. Κονταριώτισσας ώστε να μπορούν άμεσα να εξυπηρετούνται οι δημότες. Ο τόπος αυτός έχει πολλές δυνατότητες. Εύχομαι να μπορέσετε να αναπτύξετε προϊόντα και υπηρεσίες που να μπορέσουν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της περιοχής».
Ακολούθησε διάλογος όπου οι εκπρόσωποι της Τράπεζας απάντησαν σε ερωτήματα για τα τραπεζικά προϊόντα. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η άμεση απάντηση σε κάθε αίτημα, η ευελιξία και φιλικότητα είναι από τα δυνατά ατού της Τράπεζας, που πλέον γίνονται αναγνωρίσιμα στους Πιεριείς και για ακόμη μια φορά αποτυπώθηκαν στη συζήτηση με τους πολίτες.