Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Η καταξιωμένη Αυστριακή δημοσιογράφος Silvia Matrasεπισκέφτηκε τη Βέροια - Συμμετοχή στη Philoxenia 2016

Συνεχίζεται η οργανωμένη  προσπάθεια που καταβάλει η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας με σκοπό να καθιερώσει τη Βέροια μεταξύ των δημοφιλών τουριστικών
προορισμών της Βορείου Ελλάδος. Την Τρίτη που μας πέρασε, επισκέφτηκε την πόλη μας η καταξιωμένη Αυστριακή δημοσιογράφος  Silvia Matras κατόπιν συνεργασίας με τον Τουριστικό Οργανισμό Θεσσαλονίκης και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης. Η κυρία Matras αρθρογραφεί στο Γερμανικό περιοδικό ‘Ubi Bene’, στο Αυστριακό εξειδικευμένο σε ταξίδια 50⁺ περιοδικό ‘Golden Age’ και στο ειδικό ένθετο για ταξίδια της αυστριακής εφημερίδας ‘Wiener Zeitung.  Κατά την παραμονή της στη Βέροιας, ξεναγήθηκε στα σημαντικότερα μνημεία της πόλης μας και δήλωσε ενθουσιασμένη από τους βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς της ναούς και την άριστη φιλοξενία των ανθρώπων του Δήμου.

Επιπλέον, ο Δήμος Βέροιας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Τουρισμού θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Νοεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Όσοι από τους επιχειρηματίες συναφών επαγγελμάτων επιθυμούν να προβληθούν μπορούν είτε να φέρουν έντυπα και διαφημιστικό υλικό στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στο Δημαρχείο μέχρι και την Τετάρτη 16/11 στο γραφείο 13 ή να παρευρεθούν και οι ίδιοι στο περίπτερο του Δήμου τις ημέρες της έκθεσης όπου θα λάβουν χώρα και επιχειρηματικές συναντήσεις.
Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδημαρχία Τουρισμού στα τηλ. 2331350608 και 2331350523.