Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10 π.μ. το Κέντρο Ημέρας «4 Εποχές», πραγματοποίησε  σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας, διάλεξη
με την διαιτολόγο κ. Ελένη Τσακίρογλου. Το θέμα της ομιλία ήταν  «Η σωστή διατροφή».
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου Ημέρας « 4 Εποχές», Εθνικής Αντίστασης 51.Παρόντες ήταν ο Διευθυντής  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γ. Καζταρίδης, μέλη του  Ε.Ε. Σταυρού, σύσσωμο το Δ.Σ του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, εργαζόμενοι και επισκέπτες του Κέντρου Ημέρας.


Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Α. Μπογιατζή, παρέδωσαν στο Κέντρο Ημέρας, δύο μεγάλους σάκους με πλαστικά καπάκια. Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τα μέλη και του φίλους του συνέβαλε στη συλλογή πλαστικών καπακιών, προκειμένου να βοηθήσει στην αγορά και απόκτηση  αναπηρικών αμαξίδιων, για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας στέκει πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, για τον λόγο αυτό είχε τοποθετήσει ειδικό κάδο για τη συλλογή τους. Ευχαριστούμε όσους ενίσχυσαν το σημαντικό αυτό έργο.


Θεωρούμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το όφελος θα είναι διπλό. Πρώτα από όλα, παρέχοντας βοήθεια, ουσιαστικά και πρακτικά σε ανθρώπους που η ζωή τους έχεις αδικήσει και δεύτερον τέτοιες ενέργειες να δίνουν πρότυπα και αξίες προς τα παιδιά μας.
Ευχαριστούμε το Κέντρο Ημέρας για την πρόσκληση και την ευκαιρία που έδωσε στο Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας, να συμμετέχει σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Αναστάσιος Μπογιατζής                                    Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου