Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ


Σήμερα Τρίτη και ώρα 11 πμ θα πραγματοποιηθεί η παράσταση διαμαρτυρίας των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών κατά των αθέμιτων πρακτικών των Τραπεζών, που θα είναι ταυτόχρονη σε όλες της πόλης της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται από την Επιτροπή Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Υποθέσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί έξω από το υποκατάστημα της Alpha Bank, πλησίον του Ναού Αγίας Σοφίας.
Η δράση είναι πανελλαδική. Περιλαμβάνει τον συμβολικό αποκλεισμό Τραπεζών και την ενημέρωση των καταναλωτών, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών - Διαμεσολαβητών Ελλάδας (ΕΑΔΕ) και των Πανελλήνιων Συνδέσμων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης για τη διοργάνωση της.
Η αρμόδια Επιτροπή του ΕΕΘ, εκφράζει την ικανοποίηση της γιατί η εν λόγω δράση αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας του ΕΕΘ και της αρμόδιας επιτροπής του για θέματα Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Υποθέσεων.
Το ΕΕΘ στηρίζει το δίκαιο αγώνα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και θα συμβάλει σε αυτόν με την κινητοποίηση των μελών του.