Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ & ΠΡΩΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

  Σε συνέχεια της διαρκούς κατασκευής έργων αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών και της ποιότητας διαβίωσης κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Δίου – Ολύμπου
συνεχίζει, με ραγδαίους ρυθμούς, η δημοτική αρχή με την «επίβλεψη» του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου.



Η Παραλία Παντελεήμονα είχε και πάλι σειρά. Αυτή τη φορά ασφαλτοστρώθηκαν οι δρόμοι εκατέρωθεν του Ξενοδοχείου St Panteleimon που οδηγούν στην ακτή. Το έργο αυτό βρισκόταν στην «ατζέντα» του αείμνηστου Προέδρου της Τ.Κ. Παντελεήμονα Διονυσίου Αγοραστού, που η απουσία συμπλήρωσε ένα χρόνο.


Παράλληλα, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΑΝΟ Θεόδωρο Σιώκα και τον Αντιδήμαρχο Ανατολικού Ολύμπου Γεώργιο Ζτάνη συναντήθηκαν με το Πρόεδρο των Ιδιοκτητών Camping Βαγγέλη Γουλάρα και το Νομικό Σύμβουλο Θωμά Παπαθανασίου με θέμα τη σύνδεση των επιχειρήσεων της Παραλίας Παντελεήμονα με το κατασκευαζόμενο αποχετευτικό δίκτυο.


Οι πλευρές συμφώνησαν σε συνεργασία, σε επικοινωνία δε με την Πιερική Αναπτυξιακή και την Πρόεδρο Μπέτυ Παρτσαλίδου, εξετάζεται η προοπτική ένταξης για χρηματοδότηση του έργου στο επικείμενο Leader.


Λιτόχωρο, 14 Νοεμβρίου 2016.