Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Θετικά εκφράστηκαν για τη νίκη Τραμπ, Ερντογάν και Χρυσή Αυγή...

Μερικά πράγματα φαινομενικά δεν στέκουν αλλά επί της ουσίας σημαίνουν πάρα πολλά για πολιτικές και ιδεολογίες. Από τους πρώτους που εκφράστηκαν θετικά
για τη νίκη Τραμπ ήταν η Χρυσή Αυγή και o Ερντογάν... Τι γίνεται ρε γμτ; Τους ενώνει ο νέος πλανητάρχης που τυγχάνει εκ των πλουσιότερων ανθρώπων της γης;;;

Για του λόγου το αληθές διαβάστε τις ανακοινώσεις που στάλθηκαν στο email μας και τα συμπεράσματα δικά σας...


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η Χρυσή Αυγή για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών


Στις αμερικανικές εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, αντιμάχονται τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών, υπέρ της αυτάρκειας στην εθνική οικονομία.

Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα, όπου θρηνούν όλα τα κανάλια και τα κόμματα του κατεστημένου, που στήριζαν την Κλίντον, η οποία παίρνει μαύρα λεφτά από τον Ερντογάν και υποθάλπει τους πιο ακραίους, αλβανικούς, ανθελληνικούς κύκλους.

Μαζί τους θρηνούν και τα κοράκια των αγορών, οι διεθνείς τοκογλύφοι που καταστρέφουν την Πατρίδα μας με το μνημόνιο και την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας.


Δήλωση Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την Νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικάνικες εκλογές

Δήλωση Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την Νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικάνικες εκλογές

Η Χρυσή Αυγή θεωρεί θετική την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ, μία νίκη που επιτεύχθηκε ενάντια στις δυνάμεις του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη την διάρκεια της προεκλογικές περιόδου ο Ντόναλντ Τραμπ λυντσαρίστηκε κυριολεκτικά από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ, καθώς βέβαια και από τους εγχώριους ολιγάρχες.

Η ώρα των Εθνικών κρατών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση έρχεται! 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


ΜΗΝΥΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο Ερντογάν για την εκλογή Τραμπ: Θετική για τη δημοκρατία

Ο Ερντογάν για την εκλογή Τραμπ: Θετική για τη δημοκρατία
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε την ελπίδα ότι η εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ θα οδηγήσει σε θετικά βήματα στη Μέση Ανατολή και στον σεβασμό των βασικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών σε ολόκληρο τον κόσμο.
«Ελπίζω πως αυτή η επιλογή του αμερικανικού λαού θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνουν θετικά βήματα στον κόσμο όσον αφορά στα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες, τη δημοκρατία και τις εξελίξεις στην περιοχή μας», ανέφερε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: ΑΠΕ –ΜΠΕ