Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ανατόλια - Αρχέλαος 3-1 (Δηλώσεις προπονητών - αρχηγών)

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ανατόλια με τον Αρχέλαο, για τη 2η αγωνιστική της Α2 Γυναικών, οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο ομάδων.

Ζώης Κατωπόδης (Ανατόλια): "Μετά το στραβοπάτημα της 1ης αγωνιστικής η ομάδα αντέδρασε και με πολύ καλή ψυχολογία πήρε και τον αγώνα κόντρα στον Αρχέλαο. Πολύ ανταγωνιστική η ομάδα της Κατερίνη, με πολύ νεανικό σύνολο. Ξεχωρίσαμε και νικήσαμε λόγω εμπειρίας και πολύ καλής ψυχολογίας, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα".

Αστέριος Τσιουπλής (Αρχέλαος): "Δυστυχώς σήμερα βγήκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία μας όλη την εβδομάδα,, καθώς ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς και ασθένειες. Ελπίζαμε ότι θα μπορούσαμε να τα καλύψουμε, αλλά δυστυχώς δε τα καταφέραμε σε τέτοιο βαθμό ώστε να πάρουμε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Κάναμε αρκετά ατομικά λάθη και παίρναμε λάθος αποφάσεις τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Στο 23-24 του τέταρτου σετ, η Ευαγγελία Τσιουτσιούλη, βγήκε χωρίς μπλοκ και χτύπησε τη μπάλα οριακά άουτ, παίζοντας με πόνους στον ώμο. Ακριβώς αυτή η φάση ήταν η εικόνα του παιχνιδιού μας. Βγάζαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να πάρουμε το πόντο, αλλά δε τον παίρναμε. Δεν έχω παράπονο  από τα παιδιά. Προσπάθησαν, παρά τη δύσκολη εβδομάδα που είχαμε. Στεναχωριέμαι μόνο και αγχώνομαι για την υγεία τους. Μακάρι να είναι καλά και να μπορέσουν να παίξουν και στα επόμενα παιχνίδια. Η ομάδα έχει δυνατότητες και σήμερα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όπως θα μπορούσαμε να χάσουμε και με 3-0".
Κωνσταντίνα Χοτοκουρίδου (Ανατόλια): "Προερχόμασταν από μία ήττα, η οποία μας κόστισε πάρα πολύ. Έτσι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι και ήρθαμε με διπλή ενέργεια να το κερδίσουμε. Ο Αρχέλαος έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Ήταν στα μέτρα μας, όπως εμείς ήμασταν στα δικά τους. Παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εύχομαι στον Αρχέλαο ότι καλύτερο, καθώς είναι η ομάδα της πόλης μου. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".
Όλγα Πεπόνη (Αρχέλαος): "Δεν ήμασταν πολύ καλές σήμερα. Υστερήσαμε στην υποδοχή και κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη, γεγονός που δείχνει ότι δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένες στον αγώνα. Χάσαμε κυρίως από δικά μας λάθη. Ταλαιπωρηθήκαμε απο τραυματισμούς όλη την εβδομάδα και το γεγονός αυτό μας έβγαλε από το ρυθμό μας. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε, να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να συγκεντρωθούμε στους στόχους που έχουμε θέσει. Θεωρώ ότι μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο από όσα έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής".