Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ευχάριστες εξορμήσεις με κέντρο τον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας, από την OLYMPUS MOUNTAIN ACTIVITIES

Καλημέρα σε όλον τον κόσμο...μια όμορφη μέρα να έχετε!!!
Σαββατοκύριακο μπροστά μας και όλο και κάποιο ταξιδάκι θα θέλετε να κάνετε. 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προτείνουμε ένα μικρό δίκτυο μονοπατιών με κέντρο τον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας, στον Ανατολικό Όλυμπο.

Προτείνουμε τους παρακάτω προορισμούς κάνοντας κλικ στην διαδρομή που επιθυμείτε βλέπετε περισσότερες πληροφορίες και
φωτογραφίες) :

1. Παλαιός Παντελεήμων - Παλαιοί Πόροι
2. Παλαιός Παντελεήμων - Άνω Σκοτίνα
3. Παλαιός Παντελεήμων - Προφήτης Ηλίας
4. Παλαιός Παντελεήμων - Λίμνη Κατή

Με ορμητήριο το συγκρότημα Παραδοσιακών Ενοικιαζόμενων Σπιτιών "Καστανία Γη" http://www.kastania-gi.gr/ μπορείτε να εξορμήσετε σε κάποιο ή και στους 4 προτεινόμενους προρισμούς, που αποτελούν ένα μικρό δίκτυο μονοπατιών, με κέντρο τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμωνα, συνολικού μήκους 20 μόνο χιλιομέτρων.

Για να πραγματοποιηθεί και να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε αυτό το δίκτυο μεσολάβησαν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι πίστεψαν σε αυτό που κάνουμε και μας βοήθησαν όσο μπορούσαν λόγω των "ανοικτών μυαλών" και της διορατικότητας που διαθέτουν.

Έτσι λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

- Toν Κώστα, ιδιοκτήτη της "Καστανίας Γης" που μας προσκάλεσε και μας φιλοξένησε τις μέρες που είμασταν στην περιοχή και περπατούσαμε στα μονοπάτια της.

- Τον Τεκιρίδη Θεόδωρο, άριστο γνώστη της περιοχής του Ολύμπου και των μονοπατιών της που με τις χρήσιμες συμβουλές του και την βοήθειά του βοήθησε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η προσπάθειά μας και τέλος

- Τα μέλη της ομάδας Olympus Mountain Activities που με πολύ χαρά μας ακολουθούσαν στα μονοπάτια της περιοχής τις μέρες που βρισκόμασταν εκεί...

Όμως ας μην σας κουράζουμε άλλο με τα "δικά μας"...απολαύστε την περιγραφή των μονοπατιών - διαδρομών και αν "σας βαστάει" πάτε να τα περπατήσετε κιόλας!!!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!!!