Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Live, λεπτό προς λεπτό, η εξέλιξη του «Τρέχω για την Κατερίνη 2016»

 Λίγες μόλις ώρες πριν 1800 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα βρεθούν στην αφετηρία της αθλητικής γιορτής, η οργανωτική επιτροπή του αγώνα είναι στην ευχάριστη
θέση να σας ενημερώσει ότι στο παρακάτω link, θα εμφανίζονται live τα αποτελέσματα του αγώνα:
                                                   
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο, ενώ η συνολική τελική κατάταξη θα εκδοθεί εντός 5 λεπτών από τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή.


Παράλληλα, εκτός από την ΕΡΤ,  χορηγό επικοινωνίας  της διοργάνωσης, δημοφιλή αθλητικά portals, ραδιοφωνικοί σταθμοί, ενσωματώνουν σχετικό iframe στις σελίδες τους και θα μεταδώσουν live την εξέλιξη του αγώνα.

Επιπλέον, με τη δημιουργία μίας πρωτοποριακής εφαρμογής (application) με τίτλο:  iRunner για κινητά & tablets, τ«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» γίνεται ο πρώτος αγώνας δρόμου στην Ελλάδα, στον οποίο, δωρεάν με ένα μόνο κλικ, ο χρήστης μπορεί υπεύθυνα και άμεσα να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του αγώνα.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, αύριο Κυριακή 02 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία  το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας).
Λάβετε θέσεις και ας χαρούμε όλοι ως αθλητές, ως εθελοντές ή απλά ως θεατές τη μεγάλη γιορτή!!!