Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΟΝΝΕΔ Πιερίας - Καταδίκη επίθεσης σε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016
 Άγρια επίθεση από ομάδα 15 κουκουλοφόρων του αντιεξουσιαστικού χώρου δέχτηκε ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Οι άγνωστοι τον πλησίασαν την ώρα που μιλούσε στο
τηλέφωνό του, έξω από κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τον ξυλοκόπησαν άγρια χρησιμοποιώντας από καρέκλες και καδρόνια έως και βαριά μεταλλικά εργαλεία! Άμεσα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, με κατάγματα στο χέρι και την κλείδα καθώς και με κακώσεις στο κεφάλι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οργανωμένες ομάδες της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής «Αριστεράς», οι αυτοπροσδιοριζόμενοι και ως «αντιφασίστες» προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις, όπου με άκρως φασιστικό τρόπο, οπλισμένα και πολυάριθμα τάγματα εφόδου, εφορμούν κατά πολιτικών ή ιδεολογικών τους αντιπάλων, τραμπουκίζοντας και ξυλοκοπώντας αδιακρίτως.
 Στο καθεστώς ανομίας που έχει περιέλθει η χώρα, το κράτος και η «αριστερή» κυβέρνηση οφείλουν σταματήσουν να στηρίζουν ανάλογα περιστατικά δια της απουσίας τους, να τα καταδικάζουν και να προασπίζουν την έννομη τάξη.
Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας καταδικάζει αυτό το απαράδεκτο περιστατικό βίας και κάθε πράξη βίας και φασιστικής συμπεριφοράς από οποιαδήποτε πλευρά κι αν αυτό προέρχεται.
 Είναι απαραίτητο να διαφυλάξουμε την ελευθερία της έκφρασης και την Δημοκρατία μας.

ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ